Hadice Silikonové Chladicí kapaliny Chladiče Pro YAMAHA YZF250 YZ250F YZF 250 YZ 250 F 2010 2011

Hodnocení 

410.91 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: velké hadice chladiče, yz, frap silikonové hadice, zelené silikonové hadice, 250 yz, chladicí trubky, Yz 85, wr, 125 yz, hadice silikonové.

Dscription

* Silikonové má různé barvy: Černá, Modrá & etc (mohli jste si vybrala váš požadavek barvy,díky.)

* Zbrusu Nový / Nízká Cena

* Pracovní teplota: -60~260 °

* Pracovní Tlak: 0,3 až 0,9 Mpa

* Busting Tlak: 2Mpa

* Tloušťka: 2mm, 5 mm , 3~4-ply

* Velikost Tolerance: +/- 0,5 mm

* Vysoce Kvalitní Silikonové hadice sada

poznámka: prosím, napište nám, pokud chcete změnit barvu,nebo zašleme vám barvu si vyberete^_^

Obrázek

Doprava * Všechny objednávky jsou dodávány a jsou odeslány do 1-2 pracovních dnů po zaplacení. * Závisí na různé oblasti je 3 - 10 Pracovních DNŮ * Bez dopravy o víkendech a svátcích. * Sledovací Číslo bude zasláno na vás poté, co vaše objednávka byla dodáno. možná budete muset zaplatit navíc za vlastní daně v závislosti na tom, kde bylo zboží odesláno. Každá země má různé vlastní daňové sazby; daň není zahrnuta v lodní náklady. PO box, APO, FPO, HI, AK, PR, GU, VI a dalších zemích,přepravní a manipulační poplatky jsou dražší.Prosím, kontaktujte nás pro přepravní nabídku jako první ještě před nákupem! Mezinárodní Zákazníky – vezměte Prosím na Vědomí: · Dovozní cla, daně a poplatky nejsou zahrnuty v položce ceny nebo poplatky za dopravu. Tyto poplatky jsou kupujícího odpovědnost. · Zkontrolujte prosím, zda se vaše země celního úřadu určení, co tyto dodatečné náklady budou před nabízení/nákup.

Prosím zkontrolujte měření a hadice umístění před objednáním, nebo neváhejte a napište nám pro informace, nebo odpovědět na otázky^_^

Původ KN(Původu)
Značka FLUIDYNE

Související produkty