Ombre Hnědé Rovné Vlasy Paruky S Ofinou Blond Přírodní Barva Brazilský Remy Lidské Vlasy Plnou Stroj Paruky 8-28In EUFORIE

Hodnocení 

574.85 Kč

-45%

1 045.23 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: 316 krajka přední paruka, blond lidské hait paruka, vlasů lidské paruku, beeos blond lidské vlasy paruka, lidské blond vlasy paruka prodej, lidské vlasy, velké paruky, zlaté koule, velké plné krajka paruky, ombre lidské vlasy, paruky na prodej clearance, humanan vlasy blond paruku.

Střední Hnědé Rovné Vlasy Paruky S Ofinou Brazilské Remy Lidské Vlasy Plné Stroj Paruky 4 Blondýna Vínové Červené Barvy Paruku EUFORIE

Ombre Hnědé Rovné Vlasy Paruky S Ofinou Blond Přírodní Barva Brazilský Remy100% Lidské Vlasy Plnou Stroj Paruky 8-28In EUFORIE

BARVA Přírodní

BARVA 1B, 613

FAQ

Q1. Proč se barva vlasů není přesně jako obrázky ukazující?

A1. Různé sledovat mají různé displeje. A v různých povětrnostních podmínek a světlo, možná stejné barvy Ne. Bude mít trochu barvy rozdíl.

Q2. Může vlasy se narovnal nebo stočený?

A2. Léčit vlasy jako vaše vlastní vlasy, použití žehličky/žehličky nebo kleště, i při montáži, ale stejně jako vaše vlastní vlasy , nikdy nepoužívejte horké nástroje příliš často, a ne vyšší než 150 stupňů Celsia, jak budete suché vlasy, a to nebude trvat tak dlouho.

Q3. Můžu barvivo nebo barvu vlasů?

A3. Ano, vlasy mohou být barevné, pro barvené vlasy, doporučujeme vám obarvené vlasy, aby se více tmavší barvu, protože vlasy, prodloužení byla zpracována a barevné, přírodní barva, můžeš jen odbarvit, aby barva 30#. Doporučujeme vám, zeptejte se svého kadeřníka na barvení rozšíření, jak se dostanete výsledky, které chcete, barvení sami vždy představuje vysoké riziko není coming out stínu chcete, pokud se nemůžete dostat do salonu, prosím, používejte kvalitní barvy na vlasy a test vzorku za prvé.

Q4. Proč mé vlasy rozšíření získání tangle?

A4. vaše vlasy rozšíření dostat zamotaný v důsledku sucha, oleje a nečistoty build-up, slané vody,chlóru a ne česání vaše vlasy denně ujistěte se, že umýt a stav vašich vlasů alespoň jednou týdně, dvakrát týdně je lepší. Použijte hydratační kapky či konzultovat váš stylista pro další pomoc.

Q5. Proč mé prodlužování vlasů, ubývání?

A5. To je normální, že vlasy má trochu ubývání poprvé umýt. Kartáč na vlasy s hřebenem, mokré vlasy před vámi kartáč je, prosím, používat kondicionér, aby se péče o vaše vlasy. Vypadávání vlasů může být způsobeno mnoho věcí, tepelné poškození od rána vlasů, kulmy, žehličky, stejně jako barvení a rozšíření všech následek rozbití.

Q6. Jak mám pečovat o vlasy?

A6. Léčit vlasy jako vaše vlastní vlasy, použijte kvalitní šampon a klimatizace produkty. Klimatizace vaše vlasy, je velmi důležité, aby bylo měkké a zvládnutelné, takže použití dovolené v kondicionéry, můžete také použít produkty, jako gel a sprej na vlasy aby kadeře na místě, ale ujistěte se, umýt vlasy a nenechávejte v tyto produkty po dlouhou dobu.

Q7. Jak dlouho trvá vlasy vydrží?

A7. Tento vlasů může trvat velice dlouho v závislosti na tom, jak si udržet to, zacházet jako vaše vlastní vlasy a brát velmi dobrou péči o to pro to bude trvat déle, než by mělo být. Mnoho prodlužování vlasů raději Brazilské nebo Indické vlasy, protože je krásná a nezpracované, který dělá to trvat déle, než jakýkoli jiný druh vlasů.

Q8.Jak říct lidských vlasů s syntetické vlasy?

A8. Lidský vlas má přírodní protein, je snadné říct, spalování a voní, lidské vlasy bude popel, který zmizí po štípání, lidské vlasy budou zápach faul a ukázat bílý kouř při hoření. Syntetické vlasy budou lepkavá koule po vypálení a ukáže zpátky kouř, kromě toho, lidské vlasy může mít několik šedé a rozdělit konce, to je normální a není problém s kvalitou.

Lidské Typ Vlasů Brazilské Vlasy
Vlasy Materiál 100% 9A Remy Lidské Vlasy
Barva Vlasů 4,27,30,33,99 J., BURG a Ombre barva
Vlasy hmotnost 110g-275 g
Materiál Třídy Remy Vlasy
Jméno RGH-8523A-K
Základní Materiál Švýcarské Krajky
Délka vlasů 8-28inches
Krajka Barva Středně Hnědá
Zdarma Retuirn 30 dnů Zdarma Vrátit do místního skladu
Značka EUFORIE
Vhodné Umírá Barvy Tmavší Barva Pouze
Rychlé Dodání Pokud si vyberete DHL nebo TNT nebo Fedex, to bude trvat 4-7 dnů dorazí
Čepice Velikost Průměrná Velikost
paruka Plné Stroje Vyrobené Paruky
Textura Rovně
Původ KN(Původu)

Související produkty