Plná Barva Tmavě Šedá Tužka Pouzdro Velkou Kapacitou Pero Taška Boční Otevřené Kancelářské Potřeby Nářadí Případě Make-Up Bag Dárek Tužka Taška Školní Dívka

Hodnocení 

184.69 Kč

-5%

194.43 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: sada toaletních potřeb, taška make-up, dump pouch, kosmetika cestovní, 9mm pouzdro, taška kosmetička, barel případ, magazin pouzdro, mag pouch, sada cestovní.

Prodejní Místo

【Velké Úložné Pouzdro na Tužku】 Rozměry: 7.9 x 3.54 x 4.33 palců. Velká kapacita paměti umožňuje až 50 pera/tužky a další pomůcky, snadno držet psací potřeby, nůžky, sponky na papír, grafickým kalkulátorem. 【Premium Materiál】 100% zbrusu nový penál. Vysoce kvalitní barevné povlečení a silný zip dělá tužku, tašku odolnější, odolné proti poškrábání a odolné proti opotřebení, snadno se čistí. 【Unikátní Design】 Otevírá do boku (pro snadné prohlížení a přístup), nebo z horní části. Hlavní zip prostoru může snadno vejde fixy, štětce, pera a 2 kapsy uvnitř můžete ukládat gumy, lepící poznámky, karty, vstupenky nebo jiné předměty, jak udržet vše organizované; boční zip prostoru, který má 5 slotů dokáže opravit běžně používané pera. 【Multi Používat】 Tato tužka případě také mohou být použity pro jiné účely, jako řemesel pouzdro, cestovní pouzdro, kosmetická taška nebo make-up taška pro ženy, dívky. Ruční band umožňuje snadné přenášení a své kompaktní velikosti se snadno vejde do téměř každé tašky pro podání s tebou. 【Záruka kvality】 Vám bude líbit 100% vrácení peněz nebo náhradní služby od nás, když tužka pouzdro je dodáván s chyba nebo se to prostě nelíbí. Cena je jen pro tužka taška, včetně jakékoliv jiné psací nástroje v sáčku.

FAQ

Q: Často Kladené Otázky

A: Odpověď na otázku výše.

Q: Často Kladené Otázky

A: Odpověď na otázku výše.

Q: Často Kladené Otázky

A: Odpověď na otázku výše.

Číslo Modelu AN1165
Typ Tužka Taška
Velikost Other
Materiál Tkanina
Novinka No
Značka Mariyana
Použití Dárek
Věk >6 LET

Související produkty