Speciální Nabídka Top Carbon Řídítka Silniční Cyklistika Horská Mtb kolo Kolo Lock-on omotávky Rukojeť Bar End

Hodnocení 

199.62 Kč

-38%

327.22 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: kolo carbon řídítka, bar end, carbon řídítka mtb, bar end kole, RXL SL, řídítka plug, 25 kmenových, cyklistické doplňky carbon řídítka, na kole karbonový rám silniční, carbon řídítka.

100% Zbrusu Nový A Vysoce Kvalitní

Materiál:Guma + Hliníková Slitina

Velikost:Rukojeť Vnitřní Šířka:13,5 cm,Vnější Šířka:11,5 cm,Boční Délka:12,5 cm, Chyba asi 1 cm

Konverze: 1inch=2.54 cm, 1 cm=0.393 palce

Teplé Tip : Prosím třeba připomenout, že díky světelné efekty, sledování 's jas/kontrast nastavení atd., tam by mohlo být nějaké mírné rozdíly v barevný tón webových stránek' s foto a aktuální položky.

Položka Měřit ručně, mohlo by to být 1 cm různé,vaše laskavé pochopení bude velmi ocenil.

PLATBA: Před uvedením vašeho zájmu,prosím, potvrďte podrobnosti s námi, pokud máte požadavek na položky. Prosím provést platbu do 3 dnů od objednávky, pokud je to možné. ZÁSILKY: 1.Příprava Čas:potřebujeme 3-5 pracovních dnů na přípravu vaší objednávky podle našich numberous objednávek každý den. 2.Prosím zkontrolujte vaši adresu, když píšete v www.kscm-jicin.cz,pokud chcete změnit dříve, než jsme loď na ně, prosím, oznámení nám novou adresu. 3.O Clo V úvahu našich zákazníků'benefit,Jsme nuceni loď vaší objednávky poštou. Prosím, pochopit,nicméně,clo je mimo naši kontrolu, nemůžeme guarrante žádné daně, poplatku a neponese žádnou daň, poplatek. Upřímně se omlouváme za nepříjemnosti, které to může způsobit.

Zpětnou VAZBU: 1.Pokud jste spokojeni s našimi produkty a služby,prosím, zanechte své pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězd. 2.Pokud nebudete spokojeni na naše výrobky,pls kontaktujte nás před odjezdem negativní zpětnou vazbu. garantujeme budeme 100% slove žádný problém pro vás a budete spokojeni. SLUŽBY: 1.Staráme se o našim zákazníkům,a bude vždy snažit, aby vám pomohl,doufám, že vytvořit dlouhodobé podnikání s vámi. 2.Prosím, kontaktujte nás TRADEMANGGER před odjezdem žádné negativní zpětnou vazbu, nebo otevření a řešení na místě. Prosím, dejte nám příležitost vyřešit jakýkoliv problém.

Odolné Vysoce Kvalitní
Šířka(cm) 3cm
Materiál Hliníkové Slitiny+Guma
Délka (cm) 12,5 cm
Původ KN(Původu)

Související produkty