Obrazovka LCD Controller Board Kit LCD controller board pro LP154WX4(TL)(C4) 1280X800 LP154WX4-TLC4 HDMI-kompatibilní s DVI VGA Audio

Hodnocení 

371.99 Kč

-17%

453.52 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: control board, dell obrazovce, ltn154at01, 1280x800, notebook matrix, b154ew08, laptop obrazovky, displej notebooku, dell laptop obrazovky, deska digitální tv.

HDMI+DVI+VGA LCD Controller Driver Board Monitor Kit pro LP154WX4-1280X800 TLC4

To je skvělá sada easy-opětovná montáž LCD controller kit, který se používá k zapnutí holé notebook LCD panel do desktop/PC monitor. To bude překvapení, že vaše holé LCD bude mít dobré využití, a již nebude odpadu. Takže váš velký projekt s jiskru, nápad a dává vaše lcd nový život.

Plug&Play, Není třeba pájení.

Tato sada je určena pro lcd LP154WX4-TLC4 jen, prosím, ujistěte se, že vaše číslo modelu monitoru lcd je stejná před uvedením pořadí. Pokud váš lcd je jiný, nezapomeňte si, prosím, kontaktovat nás s číslo modelu monitoru lcd pro návrh.

Nezbytné Příslušenství pro soustružení této holé LCD plochy monitor:

1. LCD Controller board

2. Střídač

3. LVDS kabel

4. Klávesnice

5. Kabel VGA/DVI/HDMI kabelu (není součástí balení)

6. Napájecí Adaptér (není součástí balení)

Pokud jste již měli kabelu VGA/DVI/HDMI kabel a napájecí adaptér (Výstup 12V/ 4A-to je pro malé velikosti lcd 10.1 palce, aby 22inch), tento kit je skvělá volba pro vás, pokud si chcete koupit kabel VGA/DVI/HDMI kabel/napájecí adaptér, prosím, neváhejte a dejte nám vědět, nebo si můžete najít napájecí adaptér přímo z našeho skladu.

LCD Controller Board M. NT68676.2A:

M. NT68676.2A je monitor control board, který může podpořit LED/LCD panely. To může podporovat rozlišení až 2048X1152.

M. NT68676.2A lze synchronizovat s počítačem automaticky. Synchronizace vyžaduje synchronní signál, který horizontální a vertikální synchronizace jsou od sebe odděleny.

M. NT68676.2A podporuje dynamický kontrast ovládání, sluchátkový výstup a digitální ovládání hlasitosti současně.

Velikost desky řadiče: 139mmX58mmX17mm

Poznámky:

1. Prosím, ujistěte se, že vaše LCD je v dobrém stavu, před nabízení tohoto zboží, jinak budete zodpovědný za neslučitelnosti.

2. Pokud máte obavy, moc o nastavení rozlišení, prosím, rozmyslete před přihazováním!

3. Pokud nejste specializuje na elektroniku, nebo máte pochybnosti v provozu, prosím, kontaktujte nás pro instrukce, jak nejsme schopni odpovědnost za nesprávné fungování.

Úspěšné příklady kolekce:

Návod pro připojení k desce řadiče LCD :

Žádný kovový kontakt je povoleno.

1. Vzít staré měniče a staré LVDS kabel od LCD panelu.

2. Připojte nový střídač a nový LVDS kabel k LCD panelu.

3. Připojte k desce řadiče kit k PC s VGA cable/DVI/HDMI kabel.

4. Příkon 12V/ 4A . ( Prosím, ne revidovat napětí jumper nastavení na lcd controller board před potvrzením od nás, protože špatně revizi tohoto napětí bude mít vaše lcd spálené. Mimochodem, prosím tě, nedělej připojení lvds kabel nesprávně, některé špatné připojení může dostat vaše lcd spálil taky, pokud si nejste jisti, prosím, neváhejte nás kontaktovat. )

Balíček obsahuje: 1 X LCD Controller Board pro LP154WX4-TLC4 1 X Střídač 1 X 5 kláves Klávesnice 1 X LVDS kabel

Tato sada je určena pro lcd LP154WX4-TLC4 , Pokud váš lcd není stejné číslo modelu monitoru lcd ,můžete se obrátit s námi

Vítejte přizpůsobit svůj vlastní kit!

-- Zboží bude dodáno do China Post AirMail. Doručení bude trvat 7-30 pracovních dnů(nezahrnuje víkendy), závisí na umístění.

- Jsme loď všechny položky do jednoho pracovních dnů (pondělí až pátek) po prověření platby, s výjimkou soboty, neděle a svátky.

Upozornění : Cel

Dovozní daně a Celní poplatky ve vaší zemi NEJSOU ZAHRNUTY v ceně položky nebo přepravní poplatky . Tyto poplatky jsou kupujícího odpovědnost.

Pokud máte problémy ve vaší zemi ' s Celní o své zásilky , prosím, kontaktujte nás!

Chceme, abyste byli spokojeni s našimi výrobky.A vaše uspokojivá, je pro nás velmi důležité.

Prosím, kontaktujte nás, pokud tam jsou nějaké problémy a budeme dělat moje nejlepší opravit to. Tady je naše zkresleny a nespokojený zboží politiky.

-- 1. Přijímáme vrací pro výměnu nebo vrácení peněz do 5 dnů po obdržení item(s). Položky MUSÍ být v původním stavu, nejsou nošeny, nebo změněn.

-- 2. Nebudeme hradit dopravu zpět poplatek. Náhrady budou pro původní zaplacené ceny, a bude vydáno do 7 pracovních dnů po obdržení vrátit.

Původ KN(Původu)
Stav Sestavy Téměř Připraven
Kompatibilita Ostatní
Číslo Modelu LP154WX4(TL)(C4)
Svazek 1280x800
Značka COOERQI
Kamery Jsou Vybaveny No
Certifikace NIC

Související produkty