5 Kusů/set 2020 Nový Kreslený Mořská panna Klíčenka Kreativní Roztomilé Pryskyřice Kroužek na Klíče Auto Kabelka Přívěsek Lady klíčenka Dárek

Hodnocení 

319.00 Kč

-60%

797.61 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: mořská panna klíčenka moře, mořská panna lebky keychain, mořská panna oralevin klíčenka, mořská panna teddy klíčenka, roztomilé mořská panna klíčenka, mořská panna citát klíčenka, mořská panna taška klíčenka, plyšová mořská panna klíčenka, mořská panna klíčenka ryby, makrame klíčenka mořská panna.

5 Kusů/set 2020 Nový Kreslený Mořská panna Klíčenka Kreativní Roztomilé Pryskyřice Kroužek na Klíče Auto Kabelka Přívěsek Lady klíčenka Dárek

Zpětná vazba

Vaše zpětná vazba je pro nás velmi důležité. Pokud jste spokojeni s námi, prosím, nezapomeňte zanechat nám pozitivní zpětnou vazbu (5 hvězd).Pokud máte jakékoliv nespokojenosti, uveďte, prosím, nám možnost řešit problém před nás opustit negativní zpětnou vazbu. Vaše spokojenost, naše snaha cíl.

Vaše spokojenost a pozitivní zpětná vazba je pro nás velmi důležité. Pokud jste s námi spokojeni, zanechte prosím pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězd. děkuji

Návrat

I když máme velkou důvěru v kvalitu a ceny našich produktů, nemůžeme zaručit, že každý kupující by být 100% spokojeni s nimi. Ale bez ohledu na to, slibujeme, budeme se snažit v našich silách vyřešit jakýkoliv problém nastal v průběhu transakce. pro mě, Poctivost vždycky ukázat naše hodnoty .

Pokud si chcete náhrady, protože položky vady nebo nějaké jiné problémy s kvalitou, prosím, kontaktujte nás do 3 dnů poté, co jste si to. poplatek vztahující se k vrátit poštovní by měl být překonán sami.

O nás a služby

Jsme Brandi Šperky Co., Ltd., nachází se v rodišti Guangdong šperky, který je známý pro své šperky na trhu. Protože jsme profesionální výroba šperků továrny, abychom zajistili, že preferenční ceny jsou založeny na vysoké kvalitě. Doufám, že máte dobrý nakupovat!

Nabízíme mnoho přepravních/velkoobchod/vlastní konstrukce.

Kategorie Přívěsek Na Klíče
Původ KN(Původu)
Materiál lepidlo pvc
Funkce Mood Tracker
Značka Brangdy
Kovová Barva Šampaňské zlato
Balení Nezávislé Balení
Pohlaví ŽENY
Kovy Typ zinkové Slitiny
Klíčové příslušenství klasifikace klíčenka
Kompatibilita Všechny Kompatibilní
barva Princezna Belle, Sněhurka, Princezna Ailsa, Mořská Panna Princezna, Rapunzel
Tvar\vzor Obrázek
Styl Roztomilý/Romantický
Číslo Modelu KKH111

Související produkty