Hobby Řemeslo Diy polštář vyšívání Vyšívání polštář Patchwork Příze koberce vyšívání Západky háčku koberec Nit vyšívání soupravy

Hodnocení 

369.82 Kč

-41%

637.57 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: zelená výšivka polštáře, kitty západky háčku koberec soupravy, pletené příze, velké západky háčku koberec soupravy, bavlna háčkování závit, indické vyšívání polštáře, háčkování polštář, háček s led, bavlna hodit polštář, bavlněné příze.

OBRÁZKY PRODUKTU

PODROBNOSTI O PRODUKTU

01 co je to koberce vyšívání

Vyšívané koberce je DIY nedokončené koberec, by měla dokončit sami.

V nastavení, tam jsou dost různé barvy nití, vysoce kvalitní pozadí polštář a nástroje.

Tato sada vám nabídne koberec, který je nádherně svěží a mohou být vyrobeny, aby se vešly jakéhokoli interiéru motivem.

Na possibilties jsou ohromující můžete je použít na podlahu, stěna, pohovka, postel a okno.

02 Vyšívací Nitě

03 MŘÍŽKOVÉ PLÁTNO

04 GRAF INSTRUKCE

JAK TO UDĚLAT

O BALENÍ

HOTOVÝ VÝROBEK

O LODNÍ DOPRAVY

1) Normálně, budeme loď z položky do 48 hodin, jakmile se dostaneme vaše platební údaje.V zájmu díky za vaše objednávky, budeme pravidelně posílat pěkný dárek pro všechny naše zákazníky. 2) nabízíme tři způsoby dopravy celkem. jsou EMS,DHL a China Post Air Mail . Budeme posílat zásilky k vám jako vaše požadované zásilky prostředky. To je doprava zdarma téměř po celém světě China Post Air Mail. 3) Dodací Lhůty:).kolem 4-10 pracovních dnů UPS//Fedex. B).kolem 6-15 pracovních dnů od EMS C).kolem 20-40 pracovních dnů china post air letecky,ruské země obvykle potřebují více dní D). Používáme Fedex/EMS /CPAM v závislosti na vaší lokalitě, a dostanete sledovací číslo v rámci 1-3 dnů po porodu. E). Nejsme odpovědni za jakékoliv nehody, zpoždění nebo jiné problémy, které jsou odpovědnost z přepravní službu. F) Pokud vaše objednávka více než 8 položek, můžete získat Rychle ZDARMA EMS nebo DHL jako transportaion způsoby, jak pod zemí!

VAŠE ZPĚTNÁ VAZBA

Jsme internetový obchod, vaše zpětná vazba je velmi cenné pro nás. Když se dostanete na položky, můžete zkontrolovat všechno, co o tom opatrně. Pokud jste spokojeni s naším zbožím, budeme rádi, že můžete, dejte nám postive zpětnou vazbu. Pokud si myslíte, že musíme něco zlepšit, je velmi milé, že jste, dejte nám příležitost vyřešit problém před odjezdem negativní feeback. Jsme přesvědčeni, že je rozumné řešení.

Díky moc! Hezký Nákupní den.

Funkce Další
Rozpárat a Umýt Odnímatelný a Omyvatelný
Materiál Polyester / Bavlna
vzor Háčkované
Náplň Bavlna
Typ Sedák/Zadní Polštář
Věkové Skupiny Dospělí
Způsob Vytápění NIC
Technics ruční práce
Styl Evropa
Číslo Modelu DIY
Použití Pokoj
Tvar Náměstí
Vzor Typu Kreslený

Související produkty