ZONESTAR Titan Extruderu Kit J-head Bowden Vysunutí Podavače Upgrade Díly Pro P802 Z8 Z9 3D Tiskárna Díly

Hodnocení 

393.40 Kč

-9%

432.32 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: tiskárna zonestar, 3d tiskárna podavač, dělostřelectvo génius upgrade, laserové upgrade, dlp tiskárna, zonestar 3d tiskárně manuální, hg p802, cr6 se grafu, bowden trubky, ender 3 pro upgrade.

Tato položka patří krokový motor, pokud si jen chcete koupit Titan vytlačování dílů, prosím, nákup od .

1、doba Dodání se může lišit zejména v průběhu prázdnin, a pokud jste neobdrželi zboží po určený čas(špatné počasí, atd),prosím, kontaktujte nás v čase, díky!

2、Pokud je vaše adresa je vzdálené oblasti expresní společnosti, musíte zaplatit navíc vzdálené poplatku, jehož hodnota je přibližně US$30 až 50 dolarů, Náš prodejce vás bude kontaktovat s vámi. předtím, než jsme dodávány pozemku.

1、 Zákazníci musí vědět, dovozní zákony ve vaší zemi před objednáním, doprava zdarma nezahrnuje dovozní daň, Zkontrolujte před objednáním!

2、můžeme podepsat nízká deklarovaná hodnota vlastní náklady.pokud máte další dotaz, stačí zanechat vzkaz v objednávce poznámku, sloupci nebo nás kontaktujte

1 、balíček byl pečlivě kontrolovány a pečlivě zabaleny před odesláním. je doporučeno, že budete mít nějaké foto z balení, když jste jej obdržel, a připínáček video, když jste otevření balíku.

2, Pokud je na skladě, zajistíme náhodné barvy PLA .My nepřijímáme sporu, protože barva dar vlákna.

3、 Napájecí kabel: obecně platí, že to bude s vaším národní standard jako výchozí nastavení konfigurace.

4、 Dokumentu: díval se na SD kartě a k dispozici také na úložiště cloud.

Budeme udržovat vysoké standardy kvality a usilovat o 100% spokojenost zákazníka! Pokud nejste spokojeni s našimi produkty a služby, prosím, nechte nás pět-star zpětnou vazbu. Váš pozitivní názor je pro nás důležitý.

Prosím, kontaktujte nás před odjezdem neutrální nebo negativní stanovisko. Budeme dělat naše nejlepší vyřešit problém, děkuji!

Typ Položky Extruder
Číslo Modelu am093
Jméno Titan Extruder s Motorem
Původ KN(Původu)
Použití Pro Z8 Z9 D805S
Značka ZONESTAR

Související produkty