SoDigne Sexy V krku Prom Šaty 2021 Růžový Tyl Krajky Nášivky Dlouhé Večerní Šaty Princezna Zakázku Ženy Formální Šaty

Hodnocení 

1 859.93 Kč

-46%

3 444.32 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: k plesové šaty, led růžové šaty, jeptiška šaty na ples, dámské tylové šaty, žena večerní šaty, odnímatelné růžové šaty, šaty st, šaty ok, šaty zara, náhrdelník office.

Vítejte v Našem Obchodě

Nákup Info 1. Vezměte prosím na vědomí, že to bude obvykle trvat 5-8 pracovních dní, aby přizpůsobit své šaty na ples, může být více nebo méně, závisí na individuální styl oblékání a množství objednávky. A pak 3-7 pracovních dnů pro mezinárodní zásilky. 2. Pokud potřebujete šaty, než konkrétní datum, prosím, laskavě uveďte to v Objednávce Speciální Instrukce' oblast při kontrole ven. 3. Pokud tam je spěch pořadí, důrazně doporučujeme, abyste kontaktujte nás před místo, aby, aby se zabránilo v-spustitelný příkaz.

O Velikost:

Pokud potřebujete přizpůsobit šaty, barvu a velikost ,vezměte prosím na vědomí, mi barvu a velikost jak je uvedeno níže: *barva ______________ *Poprsí__________palce/cm *Pasu __________palce/cm *Boky __________palce/cm *Rameno k Rameni (měřeno zezadu)_______inch/cm *Duté podlaze _______inch/cm *Vaše vysoké podpatky výška : __________palce/cm *Příležitosti Datum_________

Výrobní Postup:

Ruční Šití Čas: Standardní Ruční Šití Krejčovství Čas - 20 - 30 dnů Urychlené Ruční Šití Krejčovství Čas - 7 - 10 dnů

Poznámka:

1.Všechny šaty v našem obchodě jsou ruční práce,kvalita zaručena. 2.Prosím, postupujte podle měření instrukce a měření sami pečlivě. Po zaplacení mi, prosím, řekněte mi vaše přesné měření do 24 hodin,tak že můžete obdržet šaty rychle !Pokud budete potřebovat jakékoliv další barvy, nebo speciální požadavek, prosím, kontaktujte mě prostřednictvím E-mailu.

Loď metoda:

Doba Dodání Standardní Dodací Lhůta Dodací Doba - 15 - 20 dní Expresní Dodací Lhůta Dodací lhůty - 5 - 7 dnů

Barva karty:

Návrat:

O tom, jak se vrátit, prosím, nedělejte si starosti. Když jste obdrželi produktů, prosím, zkontrolujte si to pečlivě. Nemůžeme akceptovat vaše návrat žádost za podmínek takto: (1)Překročit čas návratu (do 7 dnů po obdržení šaty). (2)výrobek je Špinavé,Poškozené,Opotřebované nebo Umýt. Jakékoliv dotazy, prosím, neváhejte a kontaktujte nás, jsme vždy na vaše služby :)

Rukáv Styl Bez rukávů
Délka rukávu(cm) Bez rukávů
Vestavěný Podprsenku Ano
Materiál Polyester
Dekorace Krajka
Příležitosti ples
Výstřih V-Neck
Šaty Délka Podlahy-Délka
Typ Položky Plesové Šaty
Pas Přírodní
Vlak NIC
Módní Prvek s hlubokým výstřihem
Značka SoDigne
Skutečné Obrázky Ano
Číslo Modelu WXX12231
vestidos de fiesta Robe de soirée
Tkanina Typ Tyl
Původ KN(Původu)
Silueta A-LINE

Související produkty