Úsměv LED Cloud Lampy 3M 6M String Světla, Baterie Víla Světla pro Vánoční Xmas Svatební, Narozeninové Party bytové Dekorace

Hodnocení 

153.12 Kč

-15%

180.15 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: vnitřní strana, 3m string světla, 3m 100led string světlo, dotykový usb, 3 metr string světlo opony, snímek obrazovky, lampa úsměv, 50 metr string světla, infračervené dotykové, 3d srdce lampa.

Další související produkty: Zbrusu Nový Úsměv Tvář LED String Světla led Víla Světla pro Vánoční Xmas Strany, Dekorace, Bezpečné a Ekologické LED osvětlení na Baterie Vlastnosti :

1. Materiál: Vyrobeno z vysoce-kvalitního materiálu

2. Cloud barva: transparentní - bílý mrak

3. Cloud velikost: L5.5cm x W3cm x H4cm

4. Barva světla: teplá bílá a studená bílá

5. Režim: Konstantní Světlé & Flash

6. Světlo drát materiál: ABS / PVC transparentní linky;

7. Vzdálenost mezi žárovkami: Přibl. 10cm

8. Pracovní prostředí teplota: Vnitřní i venkovní (-20 ° ~ 60 °) obsah Balení: 1 * Úsměv tvář cloud string světla (baterie není součástí balení)

Obrázky Produktu Ukázat:

ODESLÁNÍ A VRÁCENÍ OZNÁMENÍ: Prosím zkontrolujte, zda balíček a výrobky pečlivě, když jste jej obdržel, pokud je jakékoliv poškození nebo kvalitní problém, prosím, pošlete nám zprávu, než si dát negativní zpětnou vazbu, budeme řešit váš problém v ne více než tři dny.Znovu odeslat nebo vrácení peněz oba v pořádku v našem obchodě, doufáme, že se vám bude mít šťastný nakupování zde.OZNÁMENÍ: 1, Baterie nebo tlačítko buňka není zahrnuta v balíčku kvůli dodání pravidlo. 2, Poštovné původu je Čína, datum dodání je obvykle 20-45 dnů, pokud žádné zvláštní požadavky, za $10 objednávek bude dodávka prodávajícím je acquiescently Logistiky. 3, EU Typu Plug znamená, že výrobky jsou používány v Evropské Země kromě Spojeného Království(které se používají UK typ).USA Typ Plug znamená, že produkty jsou využívány ve Spojených Státech, Kanadě, Mexiku, Japonsku a tak dále.Prosím, vyberte správný typ, nebo ponechat právo zprávu, kterou potřebujete, když místo pořadí. 4, i když většina našich světla mohou být použity venku, je to stále důležité pro ochranu napájení a regulátorem, a to zejména v dešti nebo sněhu. 5, Mezinárodní kupující vezměte prosím na vědomí: Dovozní cla, daně a Celní poplatky nejsou zahrnuty v jednotkové ceně.Klient může potřebovat zaplatit clo a poskytnout některé dokumenty pro celní odbavení.

Moc 3*AA Suché Baterie (1.5 M 10led napájen 2*aa baterie)
Tvar Kreslený
Číslo Modelu Cloud string světla
Napájecí Zdroj Suché Baterie
Jméno Cloud Úsměv Tvář LED String Světlo
Plug Typ NIC
luces led dekorace Terasa Zahradní Koleji Ložnice Svatební Party Vánoční Dekorace
Značka stargirl
luces led decoracion Vánoční party dekorace
Typ Položky Korálky
je včetně Baterie No
Vánoční osvětlení Sváteční Párty Dekorace, Vánoční Výzdoba
Vodotěsné Ano
led světla dekorace Domácí Dekorace String Světla
Dekorace světla Bílé Mraky Světlo String
Napětí 6V
girlandy jasných dekorace Holiday Party dekor LED string světla
Délka 1.5M 10LEDs, 3M 20LEDs, 6M 40LEDs, 10M 100LEDs

Související produkty