Dekorativní Hodit Polštář se Vztahuje Pouze Na Gauč, Pohovku, Nebo Postel Sada 4 18X18 Palců Moderní Design Krátký Plyš Pruhy, Geometrické Umělé

Hodnocení 

257.15 Kč

-29%

362.25 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: dom, ecs, cst, Crs, poplatek, crx, EAU, dhl, dni.

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dcl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { šířka: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; výška: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; barva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #product-desc { width: 100%; height: 209px; } #popis { width: 100%; height: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; height: 50%; } .ui-box-nadpis { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: zdědí; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } Konečně nějaké moderní dekorativní hodit polštář kryt je, že nejste platit příliš mnoho.Tři polštáře jsou Krátké plyše, které jsou velmi snadné použití s elegantní zip.Jeden je vysoce kvalitní a módní umělé kůže vegan.Jednoduše řečeno polštář vložka a zip pro upgrade vzhled vaší postele, pohovky, gauče, křesla nebo postele.

High-end kvalitní textilií, aby tyto stroje omyvatelný a odolný.Vzory, jako jsou aztécké es, geometrické vzory, pruhy a velbloudí kůže barva fungují skvěle v každé místnosti, ale s neutrální barvy, tento styl mohl přidat minimální, přesto vysoce módní pocit do každé místnosti.Ručně tkané plátno tkanina je vysoce kvalitní se můžete cítit.Tyto polštáře jsou jednoduchý způsob, jak aktualizovat váš domov dekor a dosáhnout designový vzhled!

Často kladené dotazy 1. Jsou vaše polštáře pratelné v pračce?Ano.Všechny Krátké plyšové polštáře lze prát na studené a v sušičce sušit na nízkou.Ve skutečnosti, doporučujeme praní a sušení před prvním použitím, aby zajistily, že tam není rozmazání nebo rozmazání výtisků.Faux kožené polštáře lze snadno očistit otřením vlhkým hadrem. 2. Tyto obaly jsou vybaveny polštář vložky?Ne.Neposkytujeme polštář vložky s našimi kryty.

Barva: bílá + žlutá

Materiál: kůže + krátký plyš

POLŠTÁŘE - Tento produkt nepochází s vložkami je vyplnit.Zákazníci mají různé názory na to, jak se jako polštář naplněný a bude třeba najít vložek zvlášť pro správné použití.

TRENDY VZORY - Všechny naše produkty mají moderní vzory, které jsou univerzální a neutrální.Doufáme, že naše polštáře mohou být použity v jakémkoli prostředí přidat návrhář dotek

VYSOKÁ KVALITA - 3 polštáře jsou Krátké plyše a lze prát v pračce Krátký plyš .Doporučujeme praní před prvním použitím k zajištění otisky nejsou krvácet nebo rozmazání.Čtvrtý polštář je vysoce kvalitní veganské umělé kůže mohou být čištěny pomocí vlhkým hadrem a utírala.

Obsah balení: 4ks polštář kryt

Pouze výše uvedený obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně.

Poznámka: Světlo fotografování a různé displeje mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci.Měření povolena chyba je +/- 1-3cm.

Stupeň Třída
Původ KN(Původu)
Použití hotel
Styl Kostkované
Funkce Eco-Friendly
Typ Povlak na polštář
Technics Tkané
Počet Podprocesů 200TC
Vzor Typu GEOMETRICKÉ
Sexuálně Sugestivní No
Materiál Další
Obscénní Obrázek No
Tkanina Počítat 30
vzor TISKNOUT

Související produkty