450/560ML Dvojvrstvy 304 z Nerezové Oceli, Mléko, Káva, Auta, Pivo, Hrnky, Poháry, Korbele Stein pro Kancelář Dvojitá Stěna Korbel

Hodnocení 

327.65 Kč

-29%

468.01 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: alpaka hrnek, šálek kávy máma, korbel, kovový korbel, pivní korbel, šálek kávy, pivní pohár, dvojité stěny 304 z nerezové oceli vakuové baňky, pivo stein, plamen hrnek.

450/560ML Dvojvrstvy 304 z Nerezové Oceli, Mléko, Káva, Auta, Pivo, Hrnky, Poháry, Korbele Stein pro Kancelář Dvojitá Stěna

【Premium-kvalitní】Vyrobené z potravin třídy 304 z nerezové oceli, silné a odolné k použití, cup bylo leštěné uvnitř i venku a nebude bolet ústa.

【Double-Wall】Speciální dvojitou stěnu designu, který lze izolovat teplo efektivně, mezitím udržuje vaše oblíbené pivo osvěžující chladno v létě až do konce!

【Všechny Příležitosti】Naše kovové nápojové kelímky jsou vhodné pro dospělé a děti, také to může být použit pro venkovní kempování, cestovní ruch, pěší turistika, pláže, pikniky, atd.

【Eco-přátelský】Nerezové oceli šálek je nejen bezpečnější a zdravější, ale také více robustní a opakovaně použitelný, přestat používat plastové nebo skleněné poháry a koupit nerezové oceli cup!

barva STŘÍBRNÁ
Certifikace LFGB
Styl 2 Šálek čaje
Styl 1 Whisky Hrnek
Styl 5 Pivní Hrnky
Sklenice Typu Hrnky
Styl 7 stein
Styl Klasické
Příslušenství S Nikým
Funkce Skladem
Typ Pivní Hrnky
Specifikace 1
Tvar Držadlo
Původ KN(Původu)
Číslo Modelu KT273
Značka GLANYOMI
Styl 6 korbel
Kapacita 450ml/560ml
Materiál Z Nerezové Oceli
Styl 3 Hrnky

Související produkty