Černý Denim Bib Zástěru Barista Cafe Barman Pekař Cukrář Jednotné Restaurace Bistro Hotel Coffeebar Waitstaff Práce Nosit K74

Hodnocení 

525.32 Kč

-10%

583.71 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: bistro, tabulka, káva klíčenka, zástěra dlouhá, kuchyňská zástěra denim dívka, kavárna lego, barman uniformy mužského, šéfkuchař šaty, baker bunda, zástěra totoro, počítačová bezdrátová myš.

Malý Krejčí Studio-Popis-Prodám 2 Dostanete Navíc 10% Sleva (Koupit 2 nebo více stejné položky, dostanete navíc 10% slevu na automaticky) Unisex Černá Denim Bib Zástěra s Pohodlné Kapsy.

Materiál: Černá Denim (Soft).

Vhodné pro : Stravování Uniformu Barista, Baker, Barman, Kuchař, Číšník, Servírka, Číšníci, Personál Kuchyně.Pohostinství Uniformě v Kavárně, Hotelu, Letovisko, Restaurace, Bistro, Pekárna, cukrárna, kavárna, Bar, Hospoda, Pražírna Kávy, Kávovar.Práce Opotřebení Holič, Kadeřník, Kosmetička, Kadeřník, Květinářství, Květinové Návrhář, Malíř, Umělec, Zahradník, Truhlář.Práce Nosit na Salon, květinářství, Tetování obchod, Knižní obchod, Maloobchodní prodejnu, Řemeslnou dílnu. -- Obrázky -- -- Doprava --

Vaše zásilka bude uspořádány, jakmile vaše platba byla potvrzena www.kscm-jicin.cz.Obvykle to trvá 15-35 dní doručit k vám.Sledovací číslo bude zaslána co NEJDŘÍVE.Prosím, laskavě na vědomí, že kupující si dovolit pro všechny další celní poplatky a daně.

- Zpětná vazba a Návrat-Vaše zpětná vazba je pro nás velmi důležité.Pokud se vám líbí naše produkty a služby,prosím, dejte nám pět hvězdiček zpětnou vazbu.Pokud máte nějaké problémy s výrobkem,budeme rádi, když nás můžete kontaktovat, první místo zahájení sporu, ihned.Jsme vám k dispozici na Čínské pracovní dobu a poskytne náhradu, pokud to je naše chyba. -- O Nás -- zaměřujeme se na poskytování stylové Podnikání, uniformy a Domácí Textilní výrobky vysoké kvality pro zákazníky po celém světě.Můžeme nabídnout prodejci a velkoobchody lepší podmínky.Prosím, neváhejte nás kontaktovat. ----------------------------------- Děkuji moc a přeji hezký den!

Typ Bib
3. Povolání Holič, Kadeřník, Stylista, Tetování, Kosmetika, Kadeřnice
Pro Kavárna, cukrárna, květinářství, Pekařství, Bar, obchod s Potravinami, knihkupectví
Pohlaví Unisex, Muži, Ženy
Činnosti Vaření, Pečení, GRILOVÁNÍ, Grilování, Malování, Kreslení, ruční práce, Zahradničení
1. Povolání Barista, Barman, Pekař, Číšník, Servírka, Kuchař, Kuchyňský Personál
2. Povolání Květinářství, Malíř, Umělec, Zahradník, Tesař, Manikúra, Mixologist
Číslo Modelu k74
barva ČERNÝ DENIM
Klasifikace Zástěra Bez Rukávů
Značka LTSapronology
Původ KN(Původu)
2. Průmysl Pohostinství, Catering, Restaurace, Hotel, Bistro, Kavárna, Pivovar
Materiál Denim
1. Průmysl Foodtruck, Komerční Kuchyně, Kuchaře, Cateringsupplies
Styl Stručný
Použití Neatening/Skladování

Související produkty