Magie Vody omalovánky Abeceda-Themed Omalovánky Doodle s 1 Magic Pen Malování Kreslící Tabule Pro Děti, Vzdělávací Hračky

Hodnocení 

251.52 Kč

-40%

419.35 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: doodle pero vody, nakreslit zrcadlo, vale, děti vzorníku, vodní bázi pero, doodle pero fillamemt, dítě desky knihy, djeco, doodle vody, doodle art pen.

Vlastnosti: Magie Vody, Kreslení Kniha pomáhá dětem rozpoznávat barvy a věci, děti se naučí mnoho znalostí z výkresu. Jakmile jste kreslení, obrázky jsou velmi živé a barevné. Jakmile budou suché, barevné plochy zmizí a stránky mohou být barevné znovu a znovu. Neexistuje žádná šance na špinavé oblečení či jiné povrchy, protože vše, co je potřeba, je čistá voda. A to je non-jedovatý. Je to přitažlivý pro děti různých věkových kategorií, na některé stránky to má jen málo činností, které jsou neviditelné, dokud vám barva. Magie Vody Kreslení Kniha bude ideální, aby se na letadla, auta jezdí a kdekoliv. Odšroubovat víčko, naplňte ji asi 3/4 plné, šroubovací zadní víčko, které je doslova vše, co musíte udělat, aby si tento omalovánky ( prosím, vložte hrot pera ve vodě 10 sekund získat tip mokré. ) Specifikace: Materiál: Papír Barva: Jako obrázek show Pohlaví: Unisex Věk: Starší než 2 Velikost Balení: 24*17cm Stránka:Celkem 7 stran (1xHead Stránka;5xPaiting Stránka;1xFree Stránku Výkresu ) Balení Seznam: 1 * Vodní Kreslení Kniha 1 * Magic Pen (bez krytu - se Zabránilo děti jíst ) Poznámka: Tento výrobek musí být používán pod dohledem dospělých. Není vhodný pro děti mladší dvou let.

O Platbu . Přijímáme Alipay . Vlastní daně a daň z přidané hodnoty nejsou zahrnuty v položce cena a doprava zdarma .Ty jsou zodpovědné za cel. Tak pls kontaktujte nás vyhlásit správnou hodnotu, než jsme loď vaší objednávky . Potvrzení Příjemce Informace . ( zejména ruských kupců .)Prosím, ujistěte se, že vaše plné jméno a správnou adresu, než budete platit ! Jinak váš balíček by se zřejmě vrátil !Nejsme odpovědni za svou chybu ! Volbu Přepravní Cesty . Někdy doprava zdarma, jak je pro zákazníky ve vaší zemi , pls zkontrolovat .Když jsme se poslat balík na vás Malé Paket , sledovací informace není\'t ukázal, on-line, když pozemek je ve vaší zemi) ,a Dodací Doba je o 29-60 pracovních dnů . Obvykle jsme loď objednávky do 5 dnů po potvrzení platby ( kromě Prázdninových ).

Jsme obvykle pack zboží bez původního obalu , pls dávejte pozor na to před nákupem . Pokud potřebujete původním obalu ,pls platit za extra poplatek za balíček .

Jsme obvykle dát preferenční ceny a zavedení nového výrobku do staré zákazníky, kteří si nechte nás všech 5 hvězdičky. Negativní zpětnou vazbu, můžete\'t vyřešit jakýkoliv dotaz. Můj VK : https://vk.com/id356657159 můžete si mě přidat , dostanete slevu na další objednávku na www.kscm-jicin.cz .

Varování Pro více než 1 rok staré
Pohlaví Unisex
Podpora pokles lodní dopravy,velkoobchod
Materiál karton
Funkce Kreslení Hračky
Feature1 Malování Knihy
Feature4 Kreslení Pad
Typ Rýsovací Prkno
Věkové Rozmezí > 3 roky starý
Značka Jenilily
Feature5 tvořivost pro děti
Původ KN(Původu)
Klasifikace Barvy Učení Notebook/Notebook Zbarvení
Feature2 omalovánky Pro Děti
Feature6 coloriage enfant
Feature8 vodní kreslení knihu.Anglické slovo učení
Feature3 hračky pro děti
Feature7 vodní magie
Číslo Modelu XC2323

Související produkty