LUTAC Potopení tužka stickbait návnady wobbler rybářské moře sladkovodní návnady řešit 85MM 25G Nový Pevný Lákat Potopení Nástrahy

Hodnocení 

97.97 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: rybářské kleště pesca, ryby zařízení, hoblík jig, crankbait ryby, ryby line, návnada potoční, pop poppers, nalákat stickbait, světlé wobbler rybářské, mech tužka.

LUTAC Potopení tužka stickbait návnady wobbler rybářské návnady 85MM 25G Návnady

Značka : LUTAC Barva : 6 Háček : Dvojitý hák Délka: 85MM Hmotnost : 25G OEM : Přijatelný Model : Tyč Návnada Množství: 1 kus, Pokud chcete více,prosím, kontaktujte nás.

Podrobnosti

Představení Společnosti

1.Informace O Společnosti Byli jsme založena v roce 2007 a mají mnoho let zkušeností,Máme vlastní profesionální řízení jakosti a proces inspecion tým.My zajišťuje produkt s dobrou kvalitou,suffcient množství a diverzifikace Kvůli delayering řízení organizace a služby, proces,všechny zákazník odvolání může být zabývala rychle a effecively Poskytovat nejvíce vynikající produkty,velmi příznivá cena a většina perfektní servis pro všechny zákazníky.Jsme si jisti, že naše výrobky můžete dostat své sto procent důvěřovat a pomůže vám k dosažení vašeho úspěchu s naší velké úsilí 2.Podmínky a Položky: 1.Nabízíme služby OEM. To znamená, že můžete dostat své vlastní rybářské návnady s vaším logem a umění se probudil na vábení těla a balíček karet. 2.Jsme výrobu tak, že můžeme nabídnout ty nejlepší služby a servis. Zejména na cenu a dobu dodání. 3.Můžeme formy modely pro naše zákazníky. Můžete nám nabídnout své oblíbené lákadlo model design a barvy pro nás, a pak se můžeme formy modely pro vás.

Zpracování Produktů

FAQ: Q:Co ostatní můžeme nabídnout? A: na Základě širokého sortimentu, nabízíme nejlepší získávání One-Stop servis. My vám rozhodně ušetří spoustu času a peníze a na základě naší obrovské množství zásilky, můžeme získat nejlepší přepravní služby z nejlepších serverů pro předávání. To také pomůže vám ušetřit hodně na zásilku. Q: Kdo s námi spolupracuje? A: mezi Naše zákazníky patří velkoobchodní, maloobchodní prodejce a značky operátora na rybářské náčiní. Máme naše vlastní marketingové oddělení, aby záruku, každý zákazník výhody.

Platba

Zákaznické Fotografie

Délka 85MM
Původ KN(Původu)
AKCE Potopení
Množství 1
Balíček PET BOX
Číslo Modelu HL01B
Značka LUTAC
Pozice stream
Hmotnost 25G
Typ Umělá Návnada
Název Modelu HL01B
Oči 3D Ryby Oči
Kategorie NALÁKAT
barva 5 barev

Související produkty