100ks Bezpečnosti Vlasy Řezání Žiletky z Nerezové Oceli Škrábání Obočí Tváří Žiletky pro Ženy Shaper Strojek Čepele HD0001

Hodnocení 

221.89 Kč

-37%

352.30 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: gillett, machin oholit, břitva ženy, čepele holení, muži břitva, holicí strojek, pánské holicí strojek, čepel břitva, vousy holicí strojek, břitva oholit.

100ks Bezpečnosti Vlasy Řezání Žiletky z Nerezové Oceli Škrábání Obočí Tváří Žiletky pro Ženy Shaper Strojek Čepele HD0001

1.Typ Položky: Vlasy Žiletky

2.Barva"jako Pic ukázat

3.Velikost:5,7 cm*0.8 cm 4.Materiál:Nerezová Ocel 5.Funkce: Bezpečnostní Břitvy, Čepele 6.Funkce 1: Vlasy Řezné Čepele 7.Funkce 2:Vlasy Holení Žiletky 8.Funkce 3: Škrábání Obočí Čepele 9.Balení Množství:100pcs čepele

Velkoobchod a pokles lodní dopravy jsou i uvítal? Pro velkoodběratele nabízíme slevy nebo expresní doprava zdarma, které jen trvá 5-14 dní, aby se dospělo. Pro pokles lodní dopravy,můžeme poslat zboží k vašim zákazníkům přímo a nenechá FAKTURY a ukládat informace, pokud byste chtěli. Jak mohu sledovat můj pozemek? Můžete sledovat vaši zásilku na následující webové stránky, psát své sledovací číslo: www.17track.net/en Co mohu dělat, když nákup ochranu, čas se krátí? Pokud váš nákup ochranu, čas se krátí, prosím, kontaktujte nás a my vám může pomoci prodloužit. Takže vaše objednávka nebude dokončena. Je tam nějaký EXTRA Pozor při nakupování? Prosím, klikněte na tlačítko "Potvrdit Objednávku Přijaté", pokud nechcete dostat balíček v ruce ,nebo ztratíte produkt a peníze. Pease, nepoužívejte otevřený spor v 60days, protože nemusíte dostat produkt,nebo se váš spor bude neúspěšný ,a můžete přijít o produktu a peníze

Zásilka

Když si objednáte, prosím, vyberte způsob dopravy a zaplatit za objednávky včetně expediční poplatek. Budeme odeslání zboží do 3 dnů, jakmile vaše platba je dokončena.

Nemáme uarantee dodací lhůty na všech mezinárodních zásilek v důsledku rozdílů v celní odbavení časy v jednotlivých zemích, které mohou ovlivnit, jak rychle se váš produkt je kontrolována.

Vezměte prosím na vědomí, že kupující jsou odpovědní za všechny další celní poplatky, makléřských poplatků, cel a daní, pro dovoz do vaší země. Tyto dodatečné poplatky mohou být vybírány v době dodání. Nebudeme vrácení poplatků za dopravu pro odmítl zásilku.

Náklady na dopravu nezahrnuje žádné dovozní daně, a kupující jsou odpovědné za cel.

Vrátí

Snažíme se co nejlépe sloužit našim zákazníkům to nejlepší, co můžeme. My vám vrátíme peníze, pokud vrátíte zboží do 15 dnů od obdržení položky z jakéhokoli důvodu. Nicméně, kupující by měl ujistěte se, že položky, vrátil se v jejich původních podmínek. Pokud položky jsou poškozené nebo ztracené, když jsou vráceny, kupující bude odpovědný za takové škody nebo ztráty, a my se nechceme dát kupující plnou náhradu. Kupující by měl zkusit podat stížnost s logistické společnosti na náhradu nákladů, škody nebo ztráty. Kupující bude odpovědný za přepravní poplatky vrátit položky.

Velikost nebo Fit Otázky

Velikostí jsou ilustrovány s konkrétní měření v podrobné specifikace. Prosím, zkontrolujte, zda specifikace předtím, než si objednáte. Obvykle přípustné rozdíly ve velikosti jsou přibližně 0,5 palce v měření. Pokud zjistíte, velikost výrobky nejsou vhodné, můžete přímo kontaktovat nás.

Barevný Nesoulad

Rozdíly v barvě může být způsobeno tím, že některé další důvody, jako je barva odraz v monitoru, osvětlení, pozadí atd. Nicméně, pokud si myslíte, že položka obdrželi, je v nesprávné barvy, prosím, kontaktujte nás, abychom zjistili, jestli se vrátit nebo vrátit, je to možné.

Zpětná vazba

Vaše spokojenost a pozitivní zpětná vazba je pro nás velmi důležité. Prosím, zanechte pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězdiček, pokud jste spokojeni s našimi položky a služby.

Pokud máte nějaké problémy s naší věcí nebo služeb, prosím neváhejte a kontaktujte nás nejprve před odjezdem negativní zpětnou vazbu. Uděláme, co bude v našich silách vyřešit všechny problémy a poskytnout vám s nejlepší služby zákazníkům.

Množství 100ks/box
Číslo Modelu HD0001
Použití pro Vlasy Řezání Žiletky Ženy Škrábání Obočí Nůž Holení Žiletky
Balení včetně 100ks Čepele
Typ Položky Vlasy, Břitvy, Čepele
Materiál Z Nerezové Oceli
Původ KN(Původu)
Velikost Length*Width 5.7cm*0.8cm
Funkce Bezpečnostní Břitvy, Čepele
Značka Meisha

Související produkty