100*50cm Umělé Oplocení, Brány, Zahradní Rostliny, Plot Ratanový Soukromí Obrazovky Zahradě Domova Zeleně Stěny Zahradní Plot

Hodnocení 

116.79 Kč

-49%

233.57 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: pepřenka, balkon obrazovce, pane paní zeleně, zemře plot, košík ratanový, hranice zahrady, dvorku, in umělé rostliny, fenz, vnitřní zařízení polici.

Popis: *1. Ochrana soukromí: Vysoká hustota listy Břečťanu může chránit své vysoké soukromí. Navíc, plastový panel má husté ratanový listy, které mohou poskytnout 99% pokrytí. Posílením spojení, mohou být listy pevně na desce, aby se zabránilo listy z pádu, a ne být foukané pryč i ve větrných dnech. *2. Bez zápachu materiál: Umělá rostlina, plot je vyrobený z šetrné k životnímu prostředí a bez zápachu plastu, který nebude slábnout v rámci venkovní expozice na slunci a dešti, a je odolný vůči vysoké teplotě a stárnutí. *3. Snadné opravy: pouze jeden zip nebo lano je potřeba opravit umělá rostlina plot. Zadní mesh může být sestříhané, plynule a zdobené libovolně, a má dobrou pružnost a mohou být ohnuté a tvořil. *4. Multifunkční: umělé soukromí deska může být použit pro dekorace na zeď, plot, stínění, balkon soukromí, stínění, soukromí plot, balkonové dekorace, atd. *5. Široce používán: umělé ploty jsou ploty řetězce, dřevěné nosné stěny, kovové ploty, svařované kovové ploty, svatební stěny, bar dekorace na zeď, obchodní značka nástěnné dekorace, restaurace, nástěnné dekorace, atd. Vlastnosti: bezúdržbový: umělý plot panel udržuje přírodní a evergreen vzhled po celý rok, a nepotřebuje údržbu. Imitace ratanu listy nemusí být napojena, nebo zdobené jako skutečné rostliny, šetří váš čas. Jen umýt vodou. Specifikace: Rozměry: 50 * 100 cm/19.69 * 39.37 v Materiál: vysoce kvalitní plast typ Listů: sladký brambor listí, javorový list, zelený kopr list tmavě zelené modely, zelené kopr list emerald modely. Seznam: 1 * Umělý Plot Poznámky: 1.Skutečnou barvu položky mohou být mírně odlišné od obrázků uvedených na internetových stránkách způsobené mnoha faktory, jako je například jas vašeho monitoru a jas světla. 2.Prosím, dovolte mírné manuální měření odchylka pro data.

Chemické Konzervační Typ 1
Plast Typ Vysoce kvalitní plast
Materiál Rámu Plastové
Typ Oplocení, Keři & Gates
Tlaku Ošetřené Dřevo Typ Chemické
Číslo Modelu JJ2025147
Dokončovací Rám Není Potažený
Funkce Eco-Friendly

Související produkty