Nové Auto Nabíjení pro Mobilní Telefon Nabíjení 4.8 Dvojitý Usb Multi-funkce Vozidla, Nabíječka Dropshipping YBC0089

Hodnocení 

119.16 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: micro usb, flash usb, Micro Usb, flash disk usb, disk pen, kabel dvakrát, micro usb, stick usb, flash disk, duální micro usb.

[xlmodel]-[custom]-[48198]

[xlmodel]-[custom]-[48198]

[xlmodel]-[custom]-[48198] Podrobnosti o Produktu

Specifikace: Item No.:: YBC0089

Parametry výrobku:

1, vstupní napětí: DC12-24V

2, USB výstup: DC 5V / MA

3, hmotnost: 25g

4, velikost: 6.3 CM * 3.1 CM * 3CM

Návod k použití:

1. Auto nabíječka má jeden výstupní port USB, a vyberte příslušný produkt zařízení pro nabíjení.

2. Zasuňte USB nabíječku do auta do cigaretového zapalovače auta. V této době, LED se rozsvítí a svítí červeně.

3. Připojte USB veřejný přístup autem k výstupu, a pak připojte odpovídající konektor k napájení zařízení (např. mobilní telefon, MP3, fotoaparát série, atd.) k napájení nebo nabíjení. Pokud budete nabíjet váš iPod, iphone, můžete použít IPOD konektor s kabelem.

4. Vytáhněte nabíječku do auta z auto zapalovače poté, co je zařízení plně nabito.

Opatření:

1. Prosím, nastartovat auto před vložením nabíječka do auta.

2. Prosím, vytáhněte nabíječku do auta po použití, nebo poté, co auto je vypnutý.

3. Nepoužívejte auto nabíječka pro elektronické výrobky, které překračují nabíjení specifikace. Specifikace z celkového množství baterií v 2100 mA je normální rozmezí, tak aby se zabránilo problémům v důsledku nekonzistentní specifikace.

4, auto bude zahřívání během používání, při běžné pokojové teplotě, horečka nepřesahuje 60 ° C je normální jev.

5. Když auto je přes-proud, přes-teplota, a krátké-okruh chráněných, bude to přestane fungovat (auto nabíječka automaticky pokračuje v práci po zařízení je odpojen). V této době, je třeba zkontrolovat, zda zařízení odpovídá auta nabíjecí parametry.

DROPSHIPPING, VELKOOBCHOD A OEM JSOU VÍTÁNY!

[xlmodel]-[foto]-[0000] Produktové Fotografie

[xlmodel]-[custom]-[47726]

[xlmodel]-[custom]-[47726]

[xlmodel]-[custom]-[47726]

[xlmodel]-[custom]-[47726]

[xlmodel]-[custom]-[47726] Přečtěte si Před Cílem

O DOPRAVA:

1. Doporučujeme, abyste si vybrat www.kscm-jicin.cz Standardní Lodní dopravy, zatímco, aby, jehož www.kscm-jicin.cz oficiální přepravní společnost. Většinou je to rychlejší a více zaručena doba dodání.

2 . Pro objednávky méně než USD5, zboží bude dodáno do 3 dnů od Ekonomiky dopravy, jako je Čína Post Obyčejné Malé Paket Plus ,Cainiao Super Hospodářství Singapore Post 4PX OM Pro, SunYou Hospodářské Air Mail, atd.

Prosím, laskavě pochopit ekonomiku lodní dopravy bude trvat 40-60 dní pro doručení, a to nemusí být trackable pro některé země, prosím, buďte trpěliví počkat.

3. Pro objednávky více než USD5 , zboží bude dodáno do 3 dnů od China Post Registrované Letecké Pošty, www.kscm-jicin.cz Standardní Dodávky, Singapur Post, Posti Finland, atd.

To obvykle trvá 10-20 pracovních dní, aby se dospělo, ale v některých zemích to může být trochu delší, kvůli dovolené nebo cla, místní odeslání účinnosti, nebo jiný důvod, tak prosím, přemýšlejte, než zvolíte to, Pokud nechcete čekat tak dlouho, věnujte, prosím, Expresní poplatek nebo zvážit koupit. Obvykle expresní kurýři potřebovat pouze 3-7 dnů. Prosím, kontaktujte nás první, pokud chcete loď DHL, UPS, EMS, Fedex, DPEX nebo jiné kurýrů.

4). Sledovací Číslo je k dispozici pro každou objednávku, a můžete sledovat zásilku, pokud je dodáno do China Post Registrované Letecké Pošty, www.kscm-jicin.cz Standardní Dodávky, Singapur Post, Posti Finland.

Nicméně, to cann ' t být sledovány po většinu ekonomika lodní dopravy.

Povolení & Návrat Politiky:

Pokud zboží je vadné nebo nespokojený po obdržení, prosím, vrátit v původním stavu do 3 dnů pro výměnu nebo refundment. Byly odpovědné za vrácení nákladů, pokud výrobky mají kvalitní vadný, ale kupující je odpovědný za zpáteční poštovné a manipulační náklady z jiných důvodů. Žádná náhrada není poskytnuta po 7 dnech od kupujícího obdržel položky.

Prosím, kontaktujte mě před vrátit.

Feeeback:

Prosím, kontaktujte nás před odjezdem Neutrální nebo Negativní zpětnou vazbu. Jako seriózní a odpovědný prodávající, budeme se snažit v našich silách vyřešit váš problém. Váš komentář je velmi důležité v naší obchodní úspěch. Pokud jste spokojeni s vaším nákupem a naše služby, prosím, chvilku nechte nám pozitivní zpětné vazby s 5 Hvězd hodnotit: Hodnocení pod 5 může vést nám špatné postavení situace.

FAQ:

Q : Jaké platební metody mohu použít?

A : Na www.kscm-jicin.cz aplikace můžete použít následující platební metody:

Visa, MasterCard, Maestro, American Express, QIWI, Boleto, bancontact, ideální, služba przelewy24, SMS Platby v Rusku(MTC, MegaFon, Beeline, TELE2) a www.kscm-jicin.cz Kapsy.

Na www.kscm-jicin.cz webové stránky (PC), můžete použít následující platební metody:

Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Bankovní Převod, Webmoney, Yandex.Peníze, Western Union, QIWI, DOKU, Mercado Pago, Boleto, bancontact, TEF, iDeal, Giropay, Sofort Bankovnictví, Carte Bancaire (Carte Modrá), služba przelewy24, SMS Platby v Rusku (MTC, MegaFon, Beeline, TELE2), Platba v Hotovosti (Euroset, Syvaony, ruské Post), a www.kscm-jicin.cz Kapsy

Má Maloobchodní Balení Ano
Konektor B Micro Usb
Povrchový Materiál PVC
Funkce Slitina Konektor
Konektor USB
Původ KN(Původu)
Značka Eighfitech
Maximální Proud 2A

Související produkty