Větrovka Dětská Dívčí Bundy A Kabáty Vysoce Kvalitní Vodotěsný Dívky Pláštěnka Děti Svrchní Oblečení Karikatura Chlapci Bundy Pro Děti

Hodnocení 

229.25 Kč

-44%

416.75 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: holčička pláštěnka, dítě cloud bunda, děti pláštěnka děti, pláštěnka chlapci děti, micky holka bunda, dívka pláštěnka, hlava pláštěnka děti, pláštěnka dítě chlapci, dítě, pláštěnka, děti pláštěnka.

Větrovka Dětská Dívčí Bundy A Kabáty Vysoce Kvalitní Vodotěsný Dívky Pláštěnka Děti Svrchní Oblečení Karikatura Chlapci Bundy Pro Děti

Produkt Descriotion

Jméno Děti Oblečení , Baby Holky, Bundy , Bundy Pro Dívky

Číslování Kabáty Velikost 90-90-100 bavlna Bavlna + Polyester Barva 85-98% podobné obrázky, ale tam bude trochu barvy rozdíl vzhledem k různé monitory a světla, Lodní EMS, DHL, China air post, China post air mail podporován také do Ruska, Turecka, Brazílie. Ect Poznámka mix s naší další položky pro LEVNĚJŠÍ kombinovat přepravní náklady, pls.kontaktujte nás pro fotky

Velikost Grafu

Délka velikost /cm Busta*2 /cm Rukáv /cm Wiast*2 /cm Doporučený Věk 90=12M 40 36 32 / 12 Měsíc 90=18M 40 36 32 / 18 Měsíc 100=24M 42 37 34 / 24 Měsíc / / / / / / / / / / / / 1.Poznámky:Prosím, postupujte 2-3 cm differnces vzhledem k ruční měření. 2.Všechna měření v cm a upozorňujeme, 1 cm=0.3937 inch, 1inch=2.540 cm.

Produktové Fotografie

Platba

--1: přijímáme alipay ,west union ,T/T. všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru. --2:Platba musí být provedena do 3 dnů od objednávky. --3. pokud nemůžete pokladně okamžitě po aukci blízko,pls, počkejte pár minut a zkuste to znovu platby musí být dokončena do 3 dnů.

Doprava

-- 1: Standardní Služba je Epacket pro USA, Čína Post Registrovaných Air Mail do jiných zemí (Freeshipping). -- 2: Máme loď od pondělí do soboty kromě svátků. Prosím, zanechte nám zprávu, pokud chcete změnit dodací adresu. -- 3: Standardní Služba trvá obvykle 5 až 14 dní do Ameriky, Ostatní země rychlost není stabilní (1 až 4 týdny, více nebo méně, než je obvyklé době). -- 4: DHL / UPS / FEDEX / TNT / ARAMEX / to trvat asi 3-7 pracovních dnů obvykle. -- 5:lodní čas během Prázdninové Sezóny (Vánoce, Čínský Nový Rok atd) mohla být delší než obvyklou dobu. Prosím, přidat dalších 5-10 dnů jako zpoždění.

Prosím, Kontaktujte Nás, Pokud Máte Otázku

-- 1: Pokud chcete získat nejlepší slevy pro velkoobchodní prodej(prodejce), nebo přizpůsobené služby. -- 2: Pokud budete mít jakékoliv problémy s položkou(objednávky) kvalita, neobdrželi položky po objednání. -- 3: v Případě, že velikost produktu je špatně, to donesn není pro vás vhodný. -- 4: Pokud tam jsou nějaké rozbité při přepravě. -- 5: Pokud výrobek, který jste obdrželi se liší, jak je popsáno. -- 6: Pokud máte nějaké problémy s naší věcí nebo služeb, prosím neváhejte a kontaktujte nás nejprve před odjezdem negativní zpětnou vazbu. Uděláme, co bude v našich silách vyřešit všechny problémy a poskytnout vám ty nejlepší služby zákazníkům. -- 7: Pokud jste spokojeni s položkou, prosím, chvilku nechte nám Pozitivní zpětnou Vazbu (5 hvězdiček) pro nás. To je pro nás velmi důležité.

PROSÍM, DEJTE NÁM 5 HVĚZDIČEK, POKUD SPOKOJENI!

Itemas Popsané, Pokud jste spokojeni s našimi produkty a služby , prosím, dejte nám připomínky "výborná". Komunikace Pokud nejste spokojeni,neváhejte nás kontaktovat.uděláme, co bude v našich silách, aby nabídnout lepší služby, dokud nebudete spokojeni. Přepravní Rychlost, Pokud jste spokojeni s našimi produkty a služby,prosím, dejte nám připomínky "vynikající" jako povzbuzení.

Vzor Typu Solidní
Pohlaví Unisex
Rukáv Styl Pravidelné
Typ Položky Svrchní Oblečení A Kabáty
Velikost 90-90-100
Tkanina Typ Česaná
Značka KEAIYOUHUO
Svrchní Typ Bundy
Číslo Modelu C121
barva červená , zelená
Límec S kapucí
Fit Hodí věrný velikosti, vezměte si normální velikost
Dívky Bundy nepromokavá pláštěnka
Délka rukávu(cm) Plné
Název Oddělení dítě
Materiál Bavlna
Oblečení vchodu stráž zip
vhodné pro sezónu Jaro / Podzim
Vhodné pro věk 12M-18M-24M
Původ Čína (Pevnina)
kluci kabáty Jarní bundy
Složení Materiálu Polyester+Nylon
Jméno Kabáty
Styl Módní
Dětské Oblečení Kabáty Pro Dívky

Související produkty