2018new DIY crystal Plné kolo Diamond Výšivky diamond Icon náboženství Faraóna, Kamínky Cross Stitch Sestavy diamond vyšívání

Hodnocení 

115.27 Kč

-59%

281.15 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: daimont barvy, křížkové, av diamond malby, eevee diamond malování kit, 5d diamanty malování, daimont obraz země, diamond malování, craft, diamond mozaika, diamanty paiting.

DIY Kolo Diamond Malování

krystaly:kulatý

cavas velikost:cca 30x40 cm

obrázek velikost: 24x34cm

hmotnost:cca 0,15 KG

kit includer:100% přesné tištěné tkaniny.kamínky.pero,samll desky.

množství:jeden kus

To je 5d diamond výšivky, třeba drahá plné vyšívání(tvář,straně je třeba kniha není kopr).jako obrázek

hotový obraz

Před vaší platby, prosím, přečtěte si následující obsah pečlivě, bude vám zaručí šťastný nakupování. 1. Naše společnost akceptuje následující transakce: Maloobchod: přijímáme maloobchodní transakce od všech zákazníků po celém světě. Není nastaven minimální limit pro všechny komodity. Velkoobchod: přijímáme velkoobchod od všech zákazníků po celém světě. Ve snaze zmírnit vaše zásob tlak, šarže jsme soubor je větší než nebo rovno 2 kusy. pokud chcete velké množství velkoobchod, prosím, kontaktujte nás, budeme diskutovat o velkoobchodní ceny, způsob dopravy a tak dále s vámi. Jsme přesvědčeni, že můžeme dosáhnout uspokojivé dohody. Delivery agent: pokud jste zahraniční on-line prodejců, můžeme poskytovat přepravní služby agent pro vás. Prosím, jasně řekněte nám váš kupujícího 's adresou informací při obchodování, budeme snaží být služby pro vás ve stejnou dobu, a budeme plně respektovat vaše obchodní tajemství, nikdy dělat nic poškozuje zájmy své chování. Pokud vaše země a oblasti nejsou v zemi dopravu zdarma, můžete se obrátit s námi, my vám poskytne nejlepší způsob dopravy. 2. Doprava: Naše výrobky jsou z pevninské Číny. Po vašem úspěšném zaplacení, budeme dodávat zboží do 3-5 pracovních dnů, vaše zboží vám obvykle dorazí do 7 do 50 pracovních dnů. Ve vzácných případech, je pravděpodobné, že zpoždění, které závisí na počasí a projít rychlost vaší zemi a zboží. Kdy zboží odesláno, budeme aktivně sledovat své zboží, doprava stát. Obvykle používáme China Post malý balíček pro vaši dopravu, za normálních okolností, zboží bude dodáno v 15-30 dní. Ale existují i další případy, může být odloženo, například, špatné počasí, zpoždění příjezdu ve vaší zemi a poštovní systém zpoždění odeslání místní pošta a tak dále. Proto, China Post pozemek dodací lhůta je maximálně 50 dnů. Pro předávání zákazníkům, můžeme také použít "ZTO Express" pro vaši dopravu, obvykle do 30 dnů může být doručena. 3. Celní: Poté, co zboží dorazilo ve vaší zemi, to může způsobit určité sazeb v některých zemích. Tato část sazebníku musí být hrazeny vámi . Budeme označit jako dárek nebo nižší hodnotu zboží, pro vás, jak ušetřit část z celních poplatků. 4. Po-prodejní servis: veškeré zboží, které prodáváme, jsou přísně kontrolovány. Pokud zjistíte, že zboží, které jste obdrželi, má problém s kvalitou (non-umělé poškození) do 3 dnů. Prosím, fotit a kontaktujte nás, budeme měnit nebo vrácení peněz pro vás. 5. Zpětná vazba: Vaše spokojenost je pro nás velmi důležité. Pokud jste spokojeni s vaší zboží, prosím, dejte nám pozitivní zpětnou vazbu. Pokud nejste spokojeni se zbožím, prosím, kontaktujte nás, můžeme vyřešit jakýkoli spor s vámi místo odesláním negativní zpětnou vazbu na www.kscm-jicin.cz. Děkuji moc.

Výhodou Na Prodej, Doprava Zdarma;
Vnější Obal PAPÍROVÝ SÁČEK
Typ DIY Diamantový malování
Styl Evropa
Použití Domácnost Essentials/Dekorace
Formulář Byt
Jméno Diamond Malování Cross Stitch
Téma diamond výšivky
Rám No
Materiál Plátno
Vkládání Oblasti Plné
Diamantový Tvar KOLO
Sada Typ
Značka ZhuiStar
Původ KN(Původu)
Vzor Typu PORTRÉT
Plátno Způsob Balení Srolované
Počet Barev 1-30
Dárek Pro Přátelé,rodina,narozeniny,svátek

Související produkty