Velikonoční dekorace 1 pár Velikonočních králíků Táta a Máma stál UOBYCR Velikonoční dárek hračka krásné bunny řemesla, Dovolená Dekorace

Hodnocení 

258.66 Kč

-37%

410.70 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: země velikonoční výzdoba, velikonoční výzdoba, 3 velikonoční dekorace, muži zajíček, Velikonoční dárek, velikonoční zajíček dekorativní, králík stát, realistické dřevo králík, velikonoce, velikonoční zajíček.

Vítejte, právě jste našli Skvělý Zdroj pro

Stovky Krásných Řemesel všeho Druhu.

Děkujeme vám za návštěvu naší Aukci, ceníme si vašeho Času.

Velikost :23 cm vysoký (1 palec=2.54 cm)

1 pár

Použití : velikonoční králík dekorace/bytové dekorace

Doprava

1. Položky budou odeslány do 1-3 pracovních dnů poté, co jsme ověřit vaši platbu.

2. Prosím, řekněte mi vaše aktuální adresu po platbě do 1-2 dnů, jinak, budeme loď vaše položky na základě vašich Podmíněná adresu, takže ujistěte se, že je správné.

3. Před objednáním, prosím, kontaktujte nás pro potvrzení vaší preferované zásilky metoda. Obvykle trvá 7-20 pracovních dnů po příjezdu do Letecké Pošty, a trvá 3-10 pracovních dnů Vyjádřit.

4. Někdy by to být delší, protože špatné počasí, ztráta času při celním odbavení. Tak prosím, trpělivě čekat, když nemáte obdrží položku na čase. Pokud nechcete dostávat položku do třiceti dnů, prosím, kontaktujte nás, a pak já vám pomůže sledovat to.

Návrat Politiky

Pouze vadný výrobek bude nabídnuta výměna.

Vadné výrobky musí být vráceny do 30 dnů od data, kdy jste umístili své objednávky.

To může trvat až 7 pracovních dnů, aby se proces návratu poté, co obdržíme váš produkt.Kupující je odpovědný za všechny další přepravní poplatky.

Zpětná vazba

1. Potvrďte prosím přijetí produktů poté, co jste je dostal.

2. Pokud máte jakýkoliv dotaz na produkty, které jste obdrželi, prosím, kontaktujte nás v čase a my se pokusíme v našich silách vyřešit problémy a budete spokojeni.

3. Prosím, dejte nám pozitivní zpětnou vazbu.

Díky za váš čas! Vítejte na návštěvě znovu!

O Nás

Vítejte v našem obchodě.Jsme globální prodávajícího.Nákup od nás, nabízíme velmi kvalitní výrobky s nejnižší ceny každý den.

Značka UOBYCR
Číslo Modelu TZ-021
Materiál Dřeva;Dřevěné
Příležitosti Svatba A Zasnoubení
vzor Chlapec A Dívka

Související produkty