Kráva Tisku olejomalba na Plátně Umění Zeď Obrázky pro Obývací Pokoj Domácí Dekor Zvířat Obraz Kráva Plakáty a Tisky Bez Rámu

Hodnocení 

109.00 Kč

-50%

218.00 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: květ, žena, umění zdi, kráva obrázek, frank sinatra, moderní buddha hlava malování, buddha tvář olejomalba, doja cat plakát, diamond malování čínských domů, elegantní nástěnné umění, černé bílé sexy plakát, diy malování madonna.

Rozumná cena. Můžeme vám pomoci nalézt velmi rovnováhu mezi kvalitou a cenou.Vzorek cena může být náhrada po potvrzení objednávky. Dobrá kvalita. Máme přísný systém kontroly kvality a dobré pověsti na trhu. Dobré služby. Odpověď bude provedeno do 24 hodin po obdržení veškeré stížnosti nebo žádosti. Ochrana Životního Prostředí. Máme moderní a životního prostředí-příjemný systém 1. Jako světelné efekty, barevné objekty, možná trochu lišit od fotografie. 2. Aby se náklady na dopravu a vyhnout rám poškozen, na dopravu, to plátně obraz je bez uvnitř a vně rámu, ale tato velikost je obvykle foto rámeček velikost a můžete si správnou velikost rámu snadno 3. Malba je ruční práce, je vytištěn pomocí strojů. 4.naše téma patří, jak je uvedeno níže: Umění Pro Děti, Astronomie a Prostor, Nápoje, Knižní Ilustrace, Komiksy, Tanec, Vzdělávání, Fantasy, Móda, Jídlo, Koníčky, Dovolená, Domov a Krbu, Humor, Mapy , Motivační, Filmy, Muzea, Hudba, Performing Arts, Místa, Publikace, Náboženství & Spiritualita, roční Období, Sport, zátiší, Televize, Dopravy, Typografie a Symbolů, Svět Kultury. TOP KATEGORIE Dekorativní Umění, Abstraktní Umění, Fotografie, Vintage Umění, výtvarné Umění, Moderní Umění, Černé a Bílé Fotografování, Botanická, Scénický, Zvířata. O služby Položky budou odeslány do 2-3 pracovních dnů po obdržení vaší platby. Máme loď položku koryto e-Paket nebo China Post a Hong Kong Post. Mezinárodní kupující vezměte prosím na vědomí: Dodací lhůta závisí na destinaci a další faktory, to může trvá až do 30 do 35 dnů, prosím, buďte trpěliví pro příchod. Níže je přepravní doba tabulky pro bezpočet (vzhledem k celní politiky a dopravy, některé kraje bude trvat asi 4-6 týdnů, aby se dospělo). Jihovýchodní Asie: 10-15 dny, Západní Asii a severní Asii: 15-25 dní Blízký Východ: 15-25 dní NÁS: 10-20 dnů UK/AU: 15-25 dnů Kanada: 20-25 dny Belgie/Francie/Německo/Švédsko: 20-30 dní Rusku: 25-45 dnů Zbytek Evropy: 25-35 dní, Střední A Jižní Amerika: 25-40 dnů Dovozní cla, daně a poplatky nejsou zahrnuty v položce ceny nebo poplatky za dopravu. Tyto poplatky jsou kupujícího odpovědnost. Zkontrolujte prosím, zda se vaše země celního úřadu určení, co tyto dodatečné náklady budou před nabízení/nákup. Nabízíme také EMS a DHL zásilku, pokud budete platit za extra přepravní poplatek, kontaktujte nás pro detail poplatku. Děkuji. POKOJE: Bar, Sklep, vstupní Hala, Herní Místnost, Garáž, Tělocvična, Chodby Domů, Kancelář, Domov, Divadlo, dětský Pokoj, Prádelna Roo m .

Lienzos Decorativos Plátno Umění
Kaligrafie a malby typ Zvíře, umění zdi
Tvar Horizontální Obdélník
Dekorace Plakáty A Tisky
Číslo Modelu QK3227
Značka QK UMĚNÍ
Technics Sprej Malování
Originální No
Střední Vodotěsné Inkoust
Režim rámečku Nerámováno
Formulář Jeden
Rám No
Dodávky Schopnost 5000 Kusu/kusů za Měsíc Dropshiping
Dárek Dárky pro rodinu nebo přátele
duvar tablolar obrazy na zeď v obývacím pokoji
Styl Moderní
Aplikace Dům Pokoj Jídelna Kuchyně, Kanceláře Cafe Bar
Podpora Základní Plátno
Předměty Zvíře
Typ Plátno Tisků
Materiál Plátno
QKART Materiál 230gsm tisk plátno

Související produkty