Farma Pobyt Ceramide Damage Clinic Hair Filler 13ml korejské Opravy suché a opařený poškozené hladké vlasy maska Vyživující Péči o Vlasy

Hodnocení 

208.70 Kč

-61%

535.27 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: farma pobyt v séru, buteeluvv, vlasy maska, blond vlasy maska, vlasy keratin maska, zdarma šampon, výplň pro hračka, obličeje ceramide, vlasy vlhkosti, ZHIYUN.

modname=ckeditor Farmě Zůstat Ceramide Damage Clinic Hair Filler 13ml

Ne balení krabice

Popis

Opravy výplň pro poškozené vlasy s ceramidy.

Plniva s ceramidy jsou určeny pro intenzivní obnovu suché, poškozené vlasy. Tento nástroj je schopen viditelně transformovat vlasy a vrátit je dobře upravený vzhled. Pravidelné používání plniva může odstranit důsledky více škody a minimalizovat průřez a křehkost.

Výrobek působí jako revitalizační masku, která dokonale podmínky vlasy, usnadňuje se rozčesávají a dělá vlasy vyživovány.

Ceramidy, které tvoří základ výplň vzorce, obnovení struktury vlasů po celé své délce a posiluje jeho strukturu. Oni také pomůže udržet vlhkost na jeho povrchu, zabránit vzniku nových škod a zabránit vlasy před ředění.

Hydrolyzovaný hedvábí poskytuje laminace efekt, obnovují poškozené vlasy. Vyplněním dutin na povrchu poškozených vlasů, molekuly, hydrolyzovaný hedvábí uhladí a zahustíme. Poskytuje kumulativní účinek při pravidelném používání, aminokyseliny z hedvábí znatelně léčit délka a dát vlasům nádherný živý lesk.

Panthenol obnovuje hebkost na suché vlasy. Nasycení je s vlhkosti na všech úrovních, panthenol také dělá kadeře pevná a pružná.

Jak Používat:

1.V non-kovové nádoby, smíchejte přípravek s vodou v poměru 1: 1.

2.Dobře promíchejte, dokud nezhoustne hmotnost je dosaženo, podobně jako maska na vlasy.

3.Naneste směs na čistou, suché vlasy, věnovat zvláštní pozornost na koncích.

4.Nechte 20-25 minut. Pro zvýšení efektu, doporučuje se používat termo čepice.

5.Důkladně opláchněte teplou vodou bez použití šamponu.

Ingredience:

Propylenglykol, ethanol, myristyl alcohol, čištěná voda, cyclopentasiloxane, steatrimonium chloride, cetrimonium chloride, behentrimonium chlorid, laktát sodný, vůně, isopropyl alkohol, mentol, kyselina salicylová, Hydrolyzovaný Kolagen, Hydrolyzované Hedvábí, Slyserine, Fenoxyethanolu, 1, 2-hexandiol, Butylen Glykol, Panthenol, Tokoferol Acetát, Arginin, Centella Extrakt, Výtažek z Listů Aloe Vera, Ceramid NP(a 1 300 ppm)

Číslo Modelu Farma Pobyt Ceramide Damage Clinic Hair Filler 13ml
Množství 3ks/7pcs/10ks
Původ KR(Původu)
NET WT 13ml/ks
Složka Farma Pobyt Ceramide Damage Clinic Hair Filler 13ml
Typ Položky Vlasy & Skalp Léčby

Související produkty