Velikost 11*35*6.5 mm 2ml Mini Skleněné, kteří Chtějí Lahve Malé Sklenice, Lahvičky S Korkovou Zátkou 100ks

Hodnocení 

256.28 Kč

-28%

355.98 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: Korkovou Zátkou, sklenice mini, láhev s korkovou zátkou, korkové víno, korek plug, Láhev Zátkou, korek strom, sklenice malé, Jar, jídlo sklenice.

Kvalitní a Dobře Balené Poznámka: Pokud si chcete udělat velkoobchod, nebo chcete rychle expresní přepravy. prosím, kontaktujte nás. Kapacita: cca 2 ml Láhev velikost: prosím, podívejte se na seznam obrázků. Množství: 100 kusů skleněných lahví. Použití: Skleněné Lahve, Parfémy, Lahve, Mini Umění Jas, Barva Lahve,Lahve, Přívěsky, Skleněné Lahve s Korkovou Zátkou,kteří chtějí, lahve, dárkové lahve malé Sklenice Lahviček

Platby přijímáme pouze Alipay, Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru. Platba musí být dokončena do 7 dnů od objednávky. Shippment Jsme poslali do země po celém světě s výjimkou některých zemích Objednávka bude odeslána do 2-3 pracovních dnů po zaplacení je vymazána. Nejsme odpovědni za jakékoliv vlastní cla, dovozní daň a předávání poplatky na místo určení. Tyto poplatky jsou kupujícího odpovědnost. Zkontrolujte prosím, zda se vaše země celního úřadu určení, co tyto dodatečné náklady budou před nabízení nebo nákupu. Pro většinu zemí, to trvá asi 15-30 dnů, pokud se nemůžete dostat své objednávky v celkové 30 dnů, prosím, kontaktujte nás, budeme řešit za vás! Zpětnou vazbu, Váš komentář je velmi důležité pro naše podnikání. Pokud jste spokojeni s předměty a naše služby, prosím, chvilku, aby nám pozitivní zpětnou vazbu. Prosím, zanechte nám 5-hvězdičkový zpětnou vazbu. Pokud nejste spokojeni s některou z položek, prosím, kontaktujte nás před odjezdem neutrální nebo negativní zpětnou vazbu. Budeme řešit problém, protože věříme, že vše, co by mohl být vyřešen prostřednictvím komunikace. DĚKUJI!!! Kontaktní Vzhledem k časové pásmo rozdíl, prosím, dovolte 1-2 dny, aby si váš mail odpověděl. díky za vaše pochopení.

Číslo Modelu MGB006*100
Koření, Kontejner styly KRYT
Značka CHZHG
Materiál Sklo
Funkce Eco-Friendly
Velikost S
Balení >10
Kapacita 0-100 ml
Typ Skladování Lahví A Sklenic
Použití Jídlo

Související produkty