Gymnastiku Trikoty Dospívající Dívky Soutěží Děti Bruslení Šaty Rytmické Trikot Umělecké Vánoční Dárky Multicolor

Hodnocení 

1 005.22 Kč

-50%

2 010.45 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: ballroom dance dress, šaty standardní, Taneční Sál Taneční Šaty, Ženy, cha taneční soutěže šaty, gk gymnastika oblečení, krasobruslení šaty, břitva skate, bruslení kostýmy, skate, posádka sox.

Velikost grafu

Flexibilní přizpůsobení Mix

Přizpůsobit barvy,velikosti příkazy jsou podporovány.

100% Spandex 1.Ideální Pro Soutěže A Trénink-Jsme zvolit nejvyšší kvalitě spandex, prodyšná, měkká a flexibilní. Navržen s prstu rukávy, tato rytmická gymnastika trikot je ideální pro trénink a soutěže kdykoliv.Mezitím,bruslení sukně v ok má nádech, plnost a dokonce i dolní lem pro elegantní vzhled. 2.Vždy Jeden Hodí Pro Vás-Tří-dimenzionální řez a ručně šité, snažíme se, aby každý šaty, ideální v jakékoliv podrobnosti.Je lepší, pokud můžete, pošlete nám své měření, jako je poprsí,pas,výška,boky, když si objednáte šaty, tak, že můžeme provést přesnou velikost pro vás . 3.Cenově Dostupné Pro Všechny Věkové Kategorie. -- Plné velikosti jsou k dispozici.Zde jsou 10 velikostí z čeho vybírat.Nabízíme správnou velikost podle vaší potřeby.Ať už jste roztomilé dívky nebo krásné dámy, tam jsou jedna velikost pro vás. 4.Vlastní Design Služby-pomůžeme vám vytvořit vaši příští oděv! Naše Vlastní projekční služby vám bruslení oblečení, které jste vždy chtěli. Jen potřebujeme, aby nám poskytli relevantní údaje. 5.Ruční Mytí Potřeby-Naše ručně šité trikot kostým použití měkké tkaniny a ruce-korálky,takže praní v pračce je zakázáno.Prosím, umyjte si je po ruce a suché přirozeně.Kontaktujte nás kdykoliv budete potřebovat, jsme vždy připraveni vám sloužit .

Nemyslete si, Že Dvakrát V Následujících Situacích: 1.Neváhejte nás kontaktovat, pokud se vám líbí naše produkty, zašleme vám údaje, jakmile obdržel váš dotaz. 2. Neváhejte nás kontaktovat, pokud se vám líbí náš design, ale ne barvy, barva je proměnlivá, jak se vám líbí! 3. Neváhejte nás kontaktovat pokud se vám líbí naše produkty, ale chcete, aby se trochu změnit, můžeme vytvořit nový vzorek, jak budete požadovat! 4. Neváhejte nás kontaktovat pokud se vám líbí naše produkty, ale chtějí je mít na své vlastní značky. OEM a ODM jsou vítány! 5. Neváhejte nás kontaktovat, pokud máte svůj vlastní design a značku. Naše továrna by chtěl vyrábět vzorky pro váš odkaz! Doufáme, že se na dlouhodobé spolupráci! 6. Neváhejte nás kontaktovat, pokud žádné podrobnosti/cena vyrobené zmatený. Pošlete nám váš dotaz, aby se zeptal na nejlepší služby/cena!

Taneční Typ Sál
Materiál Spandex
Pohlaví Holky
Původ KN(Původu)
Číslo Modelu ZA300
Značka LIUHUO

Související produkty