Čínské Rustikální Ptáci Květiny tapety Home Decor Lucerna Dekorace Nástěnné Tapety Roll Modrá pro Obývací Pokoj Stěny murales

Hodnocení 

805.61 Kč

-31%

1 167.64 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: přívěsky zvuk lucerna, 3 d foto tapety, role papíru kouř, 3d wallpap, čínský ornament, wallpap, lucerna papír, čína tapety, tapety home decor země, venkovní lucerna bambus.

Vezměte Prosím Na Vědomí:

1.Tapety lepidlo není součástí, ale lze zakoupit od místního železářství.

2.Barevné tóny se může lišit v důsledku různých monitoru a osvětlení v místnosti, obrázky na zdi jsou pouze pro referenční.

3.Koupit dost rolls v době, aby se ujistil, že pocházejí ze stejné šarže, aby se zabránilo barevný rozdíl.

4. Můžete obdržet tapety rolls má nějaké vrásky na to, nebo obou koncích, ale nemají vliv díval se po nalepení na zeď. U by měla Vyčistit stěny za prvé, vyhnout se není firma, protože prachové částice.

5. Vypočítat velikost pokoje pečlivě, aby se ujistěte se, že je dost pro vaše obutí.

6.Kupující musí zaplatit dovozní daň, pokud Došlo k

Nové Čínské Krajiny, Ptáci, Květiny Tapety Nástěnné malby na Stěny(Papel De Parede Para Sala) Styl:Nové Čínské Specifikace:0,53 m(Šířka) 10m(délka) Použití:Pohovka a TV Pozadí Obývací Pokoj,Ložnice,pracovna Pokoj Zeď Dekor Materiál:Non Tkané Přijít bez lepidla

Otázky A Odpovědi 1. Kdo bude platit za cutoms cla? Ty mohou být účtovány celní poplatky a daně pro něco zakoupit on-line. Kupující je odpovědný za vlastní daně. 2. Kolik rolí jsem třeba na mé zdi? Každá role o 5,3 metrů čtverečních, tak tam bude nějaký odpad, když krytiny, aby odpovídaly vzory, takže každý válet kryty asi 4,5 metrů čtverečních. 3. Lze koupit jeden roll jako vzorek vidět barva a kvalita na prvním místě? Ne, když si objednáte příště, můžeme vyběhnout stejná šarže tapety, různé šarže tapety může mít jen malý barevný odstín rozdíl, a nemůže být použit pro stejné straně zdi, ale může být použit pro další zeď. Ujistěte se, že jste dost, aby jednou. 4.Co mám dělat, když budu mít barvu odlišnou od seznamu? My jsme dělali to nejlepší, aby se menší barevný rozdíl mezi seznamem fotografií a skutečné položky. 5.Jaké lepidlo mám použít? Můžete si jen koupit od místního obchodu, který se nazývá tapety prášek(vyžadují míchání vody) nebo tapetu hotové lepidlo. 6. Jak odstranit tapety bez poškození zdi? Ano, existuje několik způsobů, včetně vaření v páře nebo postřik s chemikáliemi. Platební Podmínky můžeme přijmout Western Union, Moneybooker, Kreditní Karty, Qiwi Peněženky,Bankovní Převod. Zásilku Položky budou zveřejněny v rámci zpracování čas od zařazení po zaplacení je vymazána. V podstatě, to bude trvat 10-30 dnů pro vás obdrží balíček. Prosím, koupit od místních obchodů, pokud nemůžete čekat trpělivě v přepravní doby jsme deklarovali. Obchod je přeshraniční a Letecky je nejlevnější post způsobem, takže to trvá dlouhou dobu pro dodání. Pokud nechcete čekat tak dlouho, věnujte, prosím, Expresní poplatek nebo nekupujte to. Nejsme Zodpovědní za vaše cla. O nás Naším cílem je 100% pozitivní zpětnou vazbu a 100% spokojenost zákazníka. Prosím, pomozte nám i nadále dodávat vám tyto velké položky ponechat všechny klady a "PERFEKTNÍ" hodnocení při odchodu nám zpětnou vazbu. Vážíme si vašeho podnikání, a my bude dělat totéž pro tebe. ZÁRUKA SPOKOJENOSTI! Kontaktujte nás, Prosím, nenechávejte negativní nebo neutrální zpětnou vazbu, pokud jste neobdrželi položky do 30 dnů, je lepší, dejte nám vědět o problému, zašlete NÁM ZPRÁVU, budeme řešit to a dám vám být spokojeni. Pokud máte nějaké otázky, obavy, vítejte, kontaktujte nás. Budeme reagovat do 24 hodin, ve většině případů dříve. Pracujeme 7 dní v týdnů.

Povrchová Úprava TISKNOUT
Velikost 57.05 Square feet 32.8ft(length)1.73ft(width);9.5m length, 0.53m width
Použití Commerce
Styl čínský styl
Nabíjení Jednotky Usd/Role
Typ Papírové Tapety Na Plochu
lepidlo Nezahrnuje
Funkce Formaldehyd-free
vzor Ano
Značka zdi mluvit
Číslo Modelu Yi Guan NAZ01
Aplikace Obývací Pokoj,Ložnice,pracovna Pokoj,TV Pohovka Pozadí
barva Béžová,Zelená,Modrá,Žlutá,Hnědá
Materiál Dřevovláknité tapety

Související produkty