Orig Nové Velké Dveře pro HP Probook 650 655 G2 G3 Notebook Dno Případě Základně Spodní Kryt Případě Bydlení Kabinet D Shell 845171-001 Šedá

Hodnocení 

437.30 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: hp probook shell pouzdro, hp probook gumové pouzdro, hp probook 650, hp probook 650 g3, hp probook cd case, hp probook klávesnice, hp 650 notebook, probook, baterie probook, hp 650 g2.

Název dílu: HP Probook 650 655 G2 G3 Základny kryt

Číslo Dílu: 845171-001

Poznámka:

UPOZORNĚNÍ PŘED NÁKUPEM: Prosím, ujistěte se, P/N, nebo FRU Ne.je přesně stejný jako v části vašeho notebooku.NECHCI, aby části založena pouze na model Notebooku Ne.Tam by mohlo být různé díly pro stejné části stejný model notebooku a možná není kompatibilní navzájem.Prosím, podívejte se na fotky z našeho výpis opatrně, co jsme představili bude přesně to, co dostanete.

Doprava:

1. Nebudeme mít žádnou odpovědnost za celní odbavení v zemi určení.Pokud si nejste jisti, o postupu a dokumentů požadovaných pro dovoz, prosím, poraďte se se svým místní celní.

2. Tam by mohl být import daň/poplatek a DPH došlo v určení celní.To není zahrnuta v ceně a my vám není odpovědný za náklady.

Záruka:

1. Období: 3 Měsíce od zásilku;

2. Prosím, laskavě kontaktujte nás před vrácením výrobku.V některých případech reklamované vady jsou vlastně v důsledku nesprávného způsobu použití a některé další důvody, které by mohly být vyřešeny s naší technickou podporou.

3. Budeme opravit za vás bez jakéhokoliv poplatku v rámci záruční doby uvedené výše.

4. Záruka není k dispozici, jakmile jsou produkty poškozené nesprávným používáním na kupujícího konec.

Spor A Tvrzení:

Věnujeme se poskytovat lepší kvalitu zboží a zkušenosti zákazníků, a není na prodej špatné nebo vadné výrobky úmyslně, ale ve vzácných případech, tam by mohla být chyba, před zabalením a nekontrolovatelné situaci došlo během přepravy (např. celní otevření/overstake v nosné zařízení).Pokud jste obdrželi špatné a vadné položky, prosím, laskavě pošlete mi zprávu nebo e-mail před odesláním případu na Ebay nebo Paypal.

1. Ne, jak je popsáno: prosím, pošlete nám jasný obraz o položky, které obdržel;

2. Rozbité/deformace: prosím, vyfotit, než otevřete obal a zboží po otevření krabice;

3. Vadný: Prosím, pošlete nám jasné obrázky.

Budeme hodnotit případ a komunikovat s vámi při nejbližší způsob, jak najít vzájemné spokojeni řešení.

O Nás:

Tanona byla založena na začátku roku 2008 a věnuje laptop, služba částí podnikání.Během let vývoje, nyní jsme naše vlastní profesionální servisní tým, silné dodavatelského řetězce a skladovacích zařízení.

Vzor Typu Solidní
Kompatibilní 650 655 G2 G3
Typ Dno Případě
stav Originální a Nové (loď bez originální krabice)
Typ Closure Žádný Zip
Značka TANONA
barva černá
Balíček Ano
Fit Pro Hp EliteBook
FRU 845171-001
Použitelné Modely 650 655 G2 G3
Původ Šedá
Styl Obchodní
Záruka 3 Měsíce
Materiál pc+abb
Číslo Modelu 845171-001
Pohlaví Unisex

Související produkty