Plné Pokrytí Eko-kožené auto sedadel pokrývá PU Kožené autopotahy pro vw amarok golf 2 3 4 5 6 7 mk2 mk3 mk4 mk5 mk6 mk7

Hodnocení 

3 308.94 Kč

-14%

3 892.87 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: phars golf 4, jetta mk5, aria golf 5, páka vw amarok, mk4, vw amarok, egr golf 6, nálepka vw, arteon volkswagen, golf mk4.

Dobrý den, můj drahý příteli. Jsme jedním z Číny největší automobilové zásoby výrobní společnosti, budeme mít dobrý pre-prodej a po-prodejní servis. Máte nějaké musí být schopni se na nás obrátit a my vám pomůžeme. Popis produktu: To je obecný autosedačky, je vhodný pro většinu můžete odstranit opěrku hlavy z auta, to nemá žádný hrozný zápach, je to velmi měkké a pohodlné. Tyto kryty ochrání vaše autosedačky před špínou, opotřebením. Snadná instalace, Žádné profesionální instalace. Nemusíte odstranit původní potah sedadel; to klouže přímo nad vaším sedadlem.To nemá vliv na použití vozu airbag. Pokud si ji koupíte, prosím, řekněte mi, váš model vozu a auto roku, jako jsou: Benz s600 / 2006year, pokud můžete, prosím, dej mi svůj autosedačka fotografie. Děkuji za pochopení, můj drahý příteli Kryt sedáku, Vhodné pro Většinu Vozů !

Hmotnost Položky 3kg
Šířka Položky 50cm
Položka Délka 25cm
Mfg Pořadové Číslo chepengtang
Typ Položky Potahy A Podporuje
Rozhodné Období Čtyři Roční Období
Speciální Funkce Základní Funkce
Značka QX.COM
Typ Materiálu PU
Nastavit Kus >10
Položka Výška 60cm

Související produkty