1 sada Laminát Opravárenská Sada 11 Barev Voskové Bloky pro Opravy Poškozené Laminátové Podlahy, Kuchyňské pracovní Desky Kabinetu LBShipping

Hodnocení 

560.57 Kč

-34%

862.27 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: parkety opravy, oprava podlahy, sada pro opravu vosk, fólie kuchyňských skříněk, znovu laminátové kuchyňské linky, laminátové opravy vosk, laminování dřeva kuchyňské linky, lasperal kuchyňské linky, laminat, rolon vosk.

Laminátové Podlahy opravná Sada 11 Barev Voskové Bloky pro Opravy Poškozené Laminátové Podlahy, Kuchyňské pracovní Desky Kabinetu LBShipping Popis:

Vlastnosti:

1. Doporučuje se pro opravy drobné škrábance na laminátové podlahy, pracovní desky, nábytek, skříně, dřevo, rám okna atd.

2. Oprava podlahy vosk může opravit všechny poškozené dřevěné podlahy povrch.Jen teplo vosk s páječkou a vyplnit poškozené oblasti ,tak hladké to.

3. Ideální pro DIY oddaný a více pokročilé uživatele. Tato sada obsahuje univerzální spektrum materiálů, které mohou být použity na opravu laminátové podlahy a povrchy v nejoblíbenějších barvách

4. To může být také použit na opravu kuchyně a další dekorativní laminátové pracovní desky a dokonce i dřevěný nábytek. Lehké poškrábání nebo poškození lze snadno opravit. Snadné použití, výplň tyčinky.

5. Nejlepší pro použití v domácnosti, pracoviště, školy, hotel, domácí péče, kancelář, loď, atd. Stačí znovu vytvořit barvu poškozených prken smícháním 11 voskové bloky. Ideální pro použití na sklo, laminátové podlahy a dekor zrcadla a dlaždice

Upozornění:

1. Skutečná barva může být mírně odlišný od obrazu vzhledem k různým sledovat a světelný efekt. Prosím, dovolte 1-3cm odchylka vzhledem k ruční měření.

Specifikace:

Typ: Laminátové Podlahy Repair Kit

Napájení: 2x AA Baterie(není součástí balení)

Balíček Zahrnuje:

1 sada x Laminátové Podlahy Repair Kit

Značka Furnishard
Číslo Modelu Laminátové Podlahy Repair Kit
Použití Domů DIY
Původ KN(Původu)
Materiál Plastové
Typ Další

Související produkty