QIFU Královská Modrá Fabergé Vejce Home Dekor Kovové Velikonoční Vajíčko

Hodnocení 

756.95 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: velikonoční výzdoba, 3 velikonoční dekorace, koš reebok royal, 5d diy diamantový malování velikonočních, velikonoční vajíčko šperky, repo, kovové vajíčko, šperkovnice, balón narozeniny, party, fréza vejce, velikonoce.

start

Specifikace: Velikost: 7.5*7.5*15.6 cm Materiál:Cínová slitina/Kamínky/smalt olej OEM vítána

Rysy: Vyrobeno z nejlepších cínové slitiny s silver nebo zlacení Malované ruční práce a montáž s diamanty Různých barev a rozměrů jsou k dispozici Vynikající zpracování a atraktivní design. Vnitřní balení: jeden opp pytel a dát v jedné nádherné dárkové krabici

Budeme doufat, že vyjádřit naše touha vstoupit do dlouhodobý obchodní vztah s vámi, a konkurenceschopné ceny a vysoká kvalita jsou slibné. Vaše podpora a důvěra jsou naše motivace, aby se pokrok neustále.

Jsme výrobce pro kovové řemesla, Pokud budete potřebovat kovové řemesla pro párty, dárek, dárek,svatební dar nebo další prodej,kontaktujte nás. Máme levné velkoobchodní ceny pro vás .

Kontaktní údaje

Telefon/Whatsapp: 0086+13989837777 Mike

Somos productor de productos artesanales de metal, si usted necesita productos artesanales de metal para la fiesta de regalos, regalos empresariales, regalos de boda o cualquier otra venta, solo en contacto con nosotros. Máme precio barato al por mayor para usted.

Detalles de contacto

Movil / WhatsApp: 0086 + 13989837777 Mike

barva modrá
Téma Maskot
Styl Lidové Umění
Certifikát ISO9001 & ISO14001
Materiál Kovové
Regionální Funkce Evropa
Velikost L*W*H 7.5*7.5*15.6 cm
Značka QIFU FABERGÉHO VEJCE

Související produkty