Svatební silikonová forma fondant formy bowknot lištování desky krajky surround hliněné formy Dijiao retro reliéfní formy

Hodnocení 

336.52 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: fondant krajky formy, korálek nástroj, korálek deska, krajky formy silikonové, korálek loader, Jídlo, talíř, dort krajky, fondant krajky, čokoláda, talíř, knedlík talíř.

Svatební silikonová forma fondant formy bowknot lištování desky krajky surround hliněné formy Dijiao retro reliéfní formy

Popis Název Položky

fotorámeček plísní Materiál 100% potravin třídy silikon Značka LXYY PLÍSNĚ velikost/cm

Referenční velikost obrazu plísní váha/g

305g Místo Původu, Peking, čína Certifikát LFGB/FDA/CE/EU/SGS Použití mohou být použity, aby se fandont dort dekorace, ledové sochy, gum pasta, karamel, nugát, ovocné želé, vařené cukr a 3D čokolády. Vlastnosti Produktu 1. Neškodný, netoxický a vysoce kvalitních potravin třídy silikonového materiálu 2. Teplotní rozsah: -40F až +446F (-40°C až +260°C) 3. Snadno umýt a rukojeť 4. Profesionální a opakovaně výrobek, snadné ukládání a transport 5. Všechny druhy novinka návrhy Zákazníka návrhy jsou weclome barva jakékoliv barvy se vám líbí Balení polyetylénový Sáček balení je k dispozici Balení dle požadavku zákazníka Přístavu Tianjin Platby T/T, Western union, Paypal příklad objednávky přijatelné, doba dodání 5-7 dnů, nebo v závislosti na cutomers' objednací množství

Naše mise je zaměřena na Kvalitu, Služby a Cenu

Naše společnost je kombinace výroby a obchodu s 2 roky praxe ve výrobě.

Služby: poskytujeme konzultační služby pro silikonové pryže součástí technické informace, jakož i účinné po-prodejní reakce na snížení jakékoli zpoždění nebo ztráta za vaše investice do vytvoření projektu a výroby.

Kvalita: Všechny výrobky jsou v souladu s bezpečnosti potravin mezinárodních pravidel. RHOS , Americká FDA, Německo LFGB.

Cena: na Základě našich zkušeností při výrobním postupu a dobře navržený plán výroby,můžeme snížit výrobní náklady a zvýšit konkurenceschopnost.

SILIKONOVÝ ZNAK

Naše tovární výrobky jsou v ultra čisté styku s potravinami, silikon. Jsou ideální pro všechny typy trouby vaření, konvenční a mikrovlnná trouba a mrazničky v bezpečí. Odolné vůči teplotě od -40°c do +240°c.

Staré procesy, jako je mazání nebo flouring se stal zbytečným. Silikonové dort pánve je dokonale měkké.Všechny produkty jsou non-stick a vyjmutí z formy je snadné a rychlé. Na stainess oceli, kuchyňské nástroje, které mohou poškrábat vaše pánev. A nemusíte se starat o silicon kuchyňské potřeby poškrábat realizovat. Jsou snadno umýt. Teplá voda je v pračce a myčce. Kromě toho, že jsou snadno skladovat. Můžete složit jak chcete, a oni by byli bez jakéhokoliv poškození. Barevné silikonové nádobí je nejen, aby vaše kuchyň krásná, ale také obohatit váš život.

Naše služby

S naší zásadou "kvalita a vzájemného prospěchu, zákazníci první", jsme upřímně těšíme se na spolupráci s přáteli z celého světa pro vývoj v budoucnosti. Vítáme vás sponzorovat nás, a aby obchodní jednání s námi.

výhodou

1.Skutečný výrobce, úspěšně absolvováno pečení nástroje catagory

2.profesionální design a prodej týmu

3.získávání one-stop servis

4.kontrola kvality a dodací lhůta je přísně kontrolován

5.nachází se v hlavním městě číny, Pekingu, s perfektní zařízení

Funkce Eco-Friendly
Sexuálně Sugestivní No
Materiál Silikonové
Dort Nástroje Typ Formy
Certifikace FDA
Trvanlivost může být použit tisíckrát
Tepelná Odolnost -40 až +280 ° c
Použití Formy na výrobu čokolády, cukru nebo dort dekorace, svíčky, mýdla
Tvar vlajka dopis
barva náhodné dodávky
Produkce na zemi/regionu Peking, Čína
Značka LX plísně
Typ dort pečení
Číslo Modelu LX-N327
Obscénní Obrázek No
Silikonové 100% potravin třídy silikon

Související produkty