HDMI 4K2K LPCM 2CH AUDIO EXTRACTOR

Hodnocení 

627.18 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: neotek hdmi audio, hdmi audio extractor, počítačový monitor converter, přenos audio hdmi, dac, 1394 4 pin, hdmi na vga 1680 × 1050, audio procesor, audio extractor, fiio k3.

ÚVOD:

HDMI 4Kx2K Audio Extractor umožňuje vám extrahovat audio signály z HDMI zdroje. Při připojení k TELEVIZORU nebo displeje, nemusíte vždy dostat tu nejlepší audio, nebo v případě PC monitor, žádný zvuk vůbec. Tak s tímto Audio Extractor si můžete vzít svůj originální HDMI audio signál a převést jej do digitální optický nebo analogový stereo L/R audio. To znamená, že můžete výstup audio signálu do externích reproduktorů nebo prodloužit audio signál cestu. Mezitím, při připojení 4Kx2K zobrazení skutečné video bude provedena bez dolů třídění usnesení.

VLASTNOSTI: ● Kompatibilní s HDMI, HDCP 1.2 a DVI 1.0 ● Podporuje HDMI audio vzorkovací frekvence až 192 kHz ● Podporuje Optický S/PDIF audio vzorkovací frekvence až 192 kHz ● Podporuje L/R audio vzorkovací frekvence až 48 kHz ● HDMI podporuje high-bit-rate (HBR) audio ● Ne HDMI výstup připojení je nutné pro příjem zvuku na analogové a optické výstupy ● Podporuje analogový stereo L/R a Optický S/PDIF audio výstupy ● Maximální vstupní a výstupní HDMI délka kabelu může běžet až do 15 metrů v rozlišení 1080p při 8-bitové rozlišení ● Podporuje vestavěný EDID audio přepínání mezi LPCM 2CH, TV (externí), EDID, a Bitstream audio ● Podporuje 4Kx2K rozlišení a 3D signálu Poznámka: Při zobrazení HDMI 4Kx2K signál, odpovídající zdroj signálu, zobrazení výstupu a HDMI kabely jsou nutné pro zajištění nejlepší zobrazení obrazu. PROVOZ OVLÁDACÍ prvky A FUNKCE: OBSAH BALENÍ: ● HDMI 4Kx2K Audio Extractor ● 5V Napájecí Adaptér ● Uživatelská Příručka

Funkce HDMI1.4-kompatibilní
Číslo Modelu HM-CV035K
Balení Papírová Krabice
Značka Xtrempro
Aplikace Televize
Konektor B Optické Rozhraní
Balíček Ano
Verze HDMI-kompatibilní 1.4
Pohlaví Samice-Samice
Konektor HDMI
Typ Kabely HDMI-kompatibilní

Související produkty