Zubní Vyměnitelné Model Naučit Implantát Korunka Můstek Zubní Demonstrace Zuby Model

Hodnocení 

605.34 Kč

-30%

864.87 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: zubní model zubů, velký model, dentální pryskyřice zuby, lamborghini kabel, zubní implantát, diy zubní můstek, myš razítko, implantát, implantát model, model zubu.

Položka Popis: 100% Vysoce Kvalitní

Barva:červená,Transparentní

1.Vyměnitelná dáseň odhalit kořeny a implantát svítidla.

2.Jak přírodní zuby (premoláru a moláru) jsou vyměnitelné (korunu a kořen).

3.Vyměnitelné implantát korunu a opěrné

Balení seznam:

1ks/tašku( barvu lze volit)

V současné době, můžete platit pomocí Boleto, Visa, MasterCard, Podmíněná,Boleto,Western Union.Více platebních možností bude k dispozici na www.kscm-jicin.cz v budoucnosti .

1.Vámi objednané zboží bude publikováno v třetí pracovní den po obdržení platby. (Budeme vás informovat prostřednictvím e-mailu, pokud by jakékoli zpoždění došlo z důvodu prázdninové akce.) 2.Obecná dodací lhůta je v rozmezí 5-60 pracovních dnů. (Po lodní začal, aby se bude sledovat a sledovat položky, budou zveřejněny na www.kscm-jicin.cz.) 3.Všimněte si prosím, nebudeme odpovědnost za cel, může Tam být cla pro některé země celní politiky .Jakmile se to stalo, prosím, celní odbavení sami.Průvodce pro řešení problémů jako níže

* Prosím, kontaktujte nás pro podrobné informace, zprávy, e-mailu nebo obchodu jeslí.

* Zkontrolujte, zda balíček a položky pečlivě. * Pokud máte jakýkoli jiný požadavky, můžete také řekněte nám!

* Prosím, zkontrolujte, zda balíček a položky pečlivě, aby se ujistěte se, že tam není žádný problém. * Pokud máte nějaký problém, nebo nejsou zcela spokojeni se svým nákupem, prosím, neváhejte a kontaktujte nás nejprve před odjezdem negativní zpětnou vazbu.Budeme řešit problém uspokojit vás. * Pokud není problém, prosím, zanechte nám 5-hvězdičkový pozitivní zpětnou vazbu.

Velikost Dental Removable Model
Značka GLONXD
Číslo Modelu Zuby Modelu
Materiál Pryskyřice
Původ KN(Původu)

Související produkty