LanLi Přírodní Šperky Vícebarevné Turmalín Kameny Volné Korálky 6 8 10 12 mm Pro Výrobu Šperků DIY Náramek, Náhrdelník

Hodnocení 

113.54 Kč

-25%

151.39 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: zlato, turmalín, současné turmalín, turmalín korálky hnědé, turmalín korálky originální, korea turmalín kámen, bod turmalín kámen, muži turmalín, facet turmalín korálky, co turmalín kámen, drahokam turmalín kámen.

LanLi Módní přírodní Šperky vícebarevné turmalín kameny Volné Korálky 6 8 10 12 mm vhodné pro DIY náramek, náhrdelník Příslušenství .To bylo říkal, že ten, kdo může najít konec duhy, najde věčné štěstí a bohatství, až v roce 1500 portugalský expedice v Brazílii objevena před drahokam, který zářil s rainbow neon.Klenot na úpatí duhy byl nazýván "Turmalín" později generace a byl také známý jako "duha, který spadl do světa". 1. To je cena, řetězec korálků. 2. Z důvodu různých výrobních šarží, sledování Nastavení jsou nevyhnutelně liší.Barva je znázorněno na obrázku nemusí být přesně stejné jako barvy na položku.Vezměte prosím na vědomí: 1. Pokud částka přesáhne us $15, zboží bude dodáno bezplatně registrované letecké pošty China post. 2. Pokud vaše objednané množství je méně než $10, bude zboží dodáno zdarma přes China post obyčejné zásilky. 3. Pokud částka vaší objednávky přesáhne 0,1 usd, zdarma expresní doručení bude zajištěno. 4. Větší množství si objednáte, tím vyšší slevu.Doba dodání balíčku je následující: China post obyčejné zásilky + -- -16-60 pracovních dnů Čína příspěvek letecká pošta, doporučeně - 10-45 pracovních dnů E-bag-5-25 pracovních dnů ems-5-12 pracovních dnů www.kscm-jicin.cz premium nákladní

Barvu položky, zobrazené na fotografii se může mírně lišit na monitoru počítače, protože monitor není kalibrován stejné cestě.

Značka NoEnName_Null
Typ Položky Korálky
Materiál Kámen
Jemné nebo Móda Módní
Balíček Bublina Bag
Kvalitní Přírodní
Číslo Modelu AAA0155
Tvar Předmětu Kulatý Tvar
Technologie mechanické leštění
Velikost 4mm,6mm,8mm,10mm,12mm
Hmotnost Položky 35g
Kovový Typ NIC
lesk Skelný Lesk
Oblasti Výroby GuangDong Čína

Související produkty