Nové Přenosné Elektronické Měřicí Pravítko

Hodnocení 

543.92 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: muži opatření, digitální pásky metene, fnicel, pokos měření, pravítko školy, přidal nástroj, pravítko, šablona mapa, malé měřítko pravítko, m měření.

Řezání-hrana technologie, elektronické pravítko, které lze měřit zakřivené povrchy.

Nosit kdykoliv, dlouhá pohotovostní režim USB nabíjení. Hlavní Vlastnosti ●●●zapnutí / VYPNUTÍ

Krátký stisk zapne asi na 1 sekundu; dlouhým stisknutím se vypne asi za 5 sekund; bez operačního po 180 sekundách se automaticky vypne. Po zapnutí, dýchání světlo zůstává a může být měřena kdykoli.

●●●START MĚŘENÍ

Udržet kola v kontaktu s měřící objekt a posuňte jej, měření dat bude v reálném čase zobrazovat na obrazovce. Během měření, dýchání, světlo bude blikat.

●●●PŘEPÍNAČ REŽIMU MĚŘENÍ

Současně stiskněte malé tlačítko trojúhelníku pro více než jednu sekundu, jak otevřít Q je v režimu měření.

●●●AUTOMATICKY ULOŽÍ HISTORII

Klepněte na libovolný malý trojúhelník tlačítko pro volání až 10 sad historických dat měření. Během měření, krátce stiskněte prostřední tlačítko vymazat a uložit aktuální data. Pokud není v provozu po dobu 30 vteřin, systém bude automaticky ukládat aktuální údaje, a údaje v hlavní oblasti zobrazení se vynuluje na nulu. Scénáře použití je laserový dálkoměr, s malý objem, má velký vliv, 3 tlačítka pro jednoduchou obsluhu, s 8 hlavních funkcí, můžete dostat, co chcete. Specifikace Materiál ABS Produktu Velikost 5,3 CM X 4.5 CM X 5,3 CM Obsah Balení Malé Q Elektronické Pravítko × 1 Poznámka: Splnění různých scén Vzhledem k různým displej a světelné efekty, skutečnou barvu položky mohou být mírně odlišné od barvy zobrazené na obrázku.

DIY Dodávky Obrábění kovů
Číslo Modelu Nové Přenosné Elektronické Měřicí Pravítko
Rozsah Měření 5m
Značka FGHGF
Původ KN(Původu)
Materiál ABS

Související produkty