Inteligentní Zametání Robot Automatické Čištění Stroje Zametání, Vysávání, Vytírání Tři-v-jednom Vysavač

Hodnocení 

62.72 Kč

-42%

108.14 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: čistší robot vakuové, mop podlaha, inteligentní zametání robot, automatický robot vysavač robot, podlahy lopatka, v čisté robot, lilin robot vysavač, čištění robot vysavač, nové ilife, koště robot.

Vlastnosti:

1. Jednoduchá obsluha: přístroj může být spuštěn s jedním tlačítkem, a celý dům se automaticky čistí, bez lidského sledování, a mohou být čištěny v zaměření a podél okraje.

2. Low-šum provoz: zametač má nízký hluk při práci, a to běží tiše, aniž byste rušili ostatní. Vychutnejte si klid tohoto okamžiku.

3. Silný sací výkon: produkt přijímá vysávání, včetně dlouho bláto zametání nože, který nezanechává žádné stopy v průběhu celého procesu čištění. Je vybaven dobře propustný filtr pro vysavač čištění.

Popis:

Tento produkt je inteligentní zametání robot s silný sací výkon, jedno-tlačítko start, velké-kapacita baterie, dlouho-trvající životnost baterie, pohodlné a praktické.

Specifikace:

Velikost: 20*20*6 cm

Váha: 421g

Materiál: ABS + elektronické součástky

Jmenovité napětí: 3.7 V

Jmenovitý výkon: 5W

Jmenovitý kmitočet: 50hz

Obsah Balení:

1* Inteligentní sweeper (bez baterie)

Poznámky:

1. Vzhledem k rozdílu mezi různými monitory, obraz nemusí odrážet skutečnou barvu položky. Zaručujeme, že styl je stejný, jak je znázorněno na obrázcích.

2. Prosím, dovolte mírné rozměr rozdíl vzhledem k různé ruční měření.

Velikost 20*20*6cm
Jmenovitý výkon 5W
Materiál ABS + elektronické součástky
Hmotnost 421g
Původ KN(Původu)
Jmenovité Napětí 3.7 V
Jmenovitý kmitočet 50hz

Související produkty