Počítání Mužské Masturbant pro Muže, Dual Channel Píča Vagina Dospělý Vytrvalostní Cvičení Erotické Sex Hračky Teleskopické Masturbátor

Hodnocení 

1 587.64 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: digitální mapa, vagina, kendra lust masturbátor, budík sex, sex hračka, sex stroker, muž masturb, sex hračka penis sát pro muže, greenscreen, adlut.

Otázky a Odpovědi

Otázka 1:Je produkt stejný jako fotky? 1:slibujeme, že budete mít stejné produkty jako pod obrázky. Otázka 2:Je položka materiál bezpečné? 2:Všechny produkty jsou vyrobeny z Lékařské kvalitní materiál,100% bezpečnost a neškodný pro tělo.(Pokud byste cítit mírný zápach při prvním otevření, To je normální.Protože byl výrobek v uzavřeném obalu měsíce.Prosím, čisté a suché to přirozeně,vůně zmizí brzy.) Q 3:Diskrétní balíček? 3:Diskrétní balíček, na ochranu vašeho soukromí. Otázka 4:Myslíte dropshipping ? 4:Ano,máme.Pokud máte jakýkoliv dotaz, prosím, kontaktujte nás. Otázka 5:Když je balík poslán? 5: 1. Budeme posílat objednávku do 5 pracovních dnů, prosím, buďte trpěliví. 2. Použijte, prosím, sledovací číslo a zkontrolujte adresu webové stránky: http://www.17track.net/en nebo https://global.cainiao.com/ Q 6:Kde je můj balík? 6: 1. Žádná aktualizace pro více než 7 dnů, prosím, kontaktujte zákaznický servis vyřešit. 2. Dodací lhůty se liší podle různých zemí a bude ovlivněna tím, počasí, svátky a tak dále.Pokud nechcete přijímat objednávky prohlašuji, že v době,prosím, kontaktujte nás na prvním místě. 3. Pokud nejnovější info ukazuje, vaše zásilka byla doručena,ale neobdržíte,obraťte se prosím na místní poště, aby si to. Q 7:O problémy s kvalitou výrobku? 7:Prosím, používejte výrobek podle návodu k produktu, za prvé,pokud jste stále nelze použít,prosím, dej přednost posílat obrázky nebo videa na náš zákaznický servis,jsme se ověřit a vyřešit brzy.prosím, nepokoušejte se otevřít spor, jsme přesvědčeni, communiocation je mnohem lepší, než spor.

Sexuálně Sugestivní No
Typ Položky Masturbátory
Obscénní Obrázek No
Značka JIUAI
Funkce 2 mužský masturbátor
Číslo Modelu -
Velikost 1PC
Podpora Dropshipping
Funkce 3 Počítání Masturbátor
Funkce 7 Hlas Masturbátor
Funkce 5 Teleskopické Masturbátor
Funkce 6 Vodotěsné
Funkce 4 Kočička
Funkce 1 Sex Hračky
Materiál Silikonové

Související produkty