Gadgets-Rose květina Různé Silikonové Gumové Pružné Potraviny Bezpečné Formy pryskyřice candy fondant čokoláda clay krémový sýr min

Hodnocení 

119.60 Kč

-27%

166.10 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: kitty plísní, hliněné formy křemíku, 300 mm ventilátor, mini divadlo, churro výplň stroj, plíseň, churro stroj, dýchací přístroje se stlačeným vzduchem, na čelní sklo projektor, churro výplň.

start

Silikonová forma čištění a údržba:

1. Před prvním použitím, první s vodou nebo saponátem čištění k odstranění povrchových nečistot. Před formy na pečení, použijte malé množství másla aplikován uvnitř formy. I při použití formy, jako jsou prázdné sloty mohou být přidány do nádrže na vodu prázdná, vzduch spalování je zakázáno.

2. Po každém použití, může být namočeným ve zředěném saponátu pro 10-30 minut, omyjte měkkým hadříkem pro čištění, nepoužívejte drsné čistící kuličky a jiné předměty čistit, aby se zabránilo plísní, poškození způsobené poškrábáním. Po umytí, prosím, suché, umístěné v odkládací schránce, oxid křemičitý reakce náchylný na statickou elektřinu, bude absorbovat drobné částečky ve vzduchu a prachu, dlouhodobá, když není v použití, vyhněte se přímému vystavení vzduchu.

3. Pro troubu, trouba musí být umístěna ve střední části, a topení se udržovat vzdálenost asi 10 cm, a udržet troubu stěny 5cm vzdálenosti, aby nedošlo k poškození, je teplota formy.

4. To je část formy má mezeru, když továrna byla otevřena, vydání je usnadnit kupující. Pokud nechcete snížit, nelze uvolnit. V použití, řez pro dobré po zabalené do plastové fólie nebo dát gumičky můžete nalít tekutý

Silikonové formy Vlastnosti Produktu:

1. Silikonové Silikonové hlavní složkou je oxid křemičitý A je přítomen v písku, kámen, krystal, přírodní ingredience. Nejsou gumové ani plastové! Silikagel je kámen na pláži, nízkouhlíkové prostředí.

2. High-pevnost, silikon je pružnost, odolnost proti korozi, optimální teplota pro vaření, pečení, je nejlepší suroviny v přímém styku s potravinami, a jednoduché a praktické.

3. Přijetí detekce, zdravotní, přírodní antibakteriální, může zabránit růstu bakterií a hub. Proto, kojenecké potřeby, zdravotnické potřeby, existuje mnoho silikonové výrobky. Například: dudlíky, silikonové plasty a podobně.

4. Mohou být recyklovány, odolný, nízká spotřeba energie.

5. Mechanické vlastnosti stabilní strukturu, která má extrémní teplotní odolnost, široký rozsah teplot. Teplota nejnižší teplota minus 40 stupňů, maximální teplota 230 stupňů, teplo, které je rovnoměrně zmrazené.

6. s jinými typy čisticích prostředků a žíravé látky odolnost proti korozi a snadno se čistí.

7. Po použití, žádné suroviny nebudou držet plíseň. Služby související záležitosti

Doprava:

Poštovné A Předání

·Budeme loď položky do 2 pracovního dne po obdržení platby. Budeme loď do svého odchodu adresu, prosím, aby se ujistil, vaše adresa je správná.

·Pokud chcete změnit adresu, prosím, kontaktujte nás.

·Položky budou odeslány China post obyčejné letecky, Tam je žádné informace o sledování,ale je to bezpečně jako doporučenou zásilku. to obvykle trvá asi 15-60 dní do Spojených Států, Evropy a další místa po celém světě.

·Položky, které si koupíte celková částka výše $7, zašleme doporučeně poštou nebo E-pack,To wil trvat 15-60 pracovních dnů.

·Položky, které si koupíte celková částka výše $200, budeme odeslat ji EMS nebo DHL nebo FEDEX nebo UPS nebo TNT nebo EMS, To se stává mnohem více rychle. Pokud chcete vybrat svůj vlastní lodní linky, prosím, kontaktujte nás.

·Pokud chcete sledovací údaje pro kdykoliv,prosím, laskavě si vybrat doporučenou poštou.

Způsob Dopravy

Přepravní Manipulační

Čas dospět

Země

Normální Vzduch mail

15-60 dní

Po celém světě

O ther Politiky:

*Nejsme odpovědni za jakékoliv vlastní cla nebo dovozní daň.

Vrací:

Všechny naše položky jsou kontrolovány a baleny v dobrém stavu před odesláním.

Jsme 100% Záruku Spokojenosti na všechny naše zákazníky. Pokud zjistíte jakýkoliv problém s našimi položek, prosím, neváhejte kontaktovat náš zákaznický servis do 7 dnů po obdržení položky. Zašleme vám další zdarma nebo se vrátit zpět vaše peníze.

Zákaznický servis je pro nás velmi důležité.

Zpětná vazba:

Protože vaše zpětná vazba je pro nás velmi důležité, upřímně zveme vás na dovolené pozitivní zpětnou vazbu pro nás, pokud jste spokojeni s našimi produktů a služeb. Budeme dávat pozitivní zpětnou vazbu na vás, příliš. Děkuji moc!!!

Pokud tam je nějaké problémy ve vašem nákupu, kontaktujte nás prosím před odesláním vaše hodnocení. Budeme se snažit vyřešit problém pro vás.

Vaše satisfication je naše největší síla. Budeme se snažit v našich silách, aby služba vás!

Užijte si nakupování a hezký čas v našem obchodě! :-)

Teplé Tipy:

1)barva bude odeslána náhodně

2)Pokud chcete koupit velké množství, prosím, kontaktujte dodavatele.

3)Prosím, snažte se poskytnout co nejpodrobnější informace pro adresu,jako je psč,domácí telefon a číslo mobilního telefonu.

4)Vzhledem k rozdílu mezi různými monitory,obraz nemusí odrážet skutečnou barvu položky. Zaručujeme, že styl je stejný, jak je znázorněno na obrázcích.

5)Pokud ruské Federace zákazník, prosím, poskytněte nám vaše celé jméno, jinak možná nemohli jste dostal zboží

Sexuálně Sugestivní No
Funkce Eco-Friendly
Specifikace 8.2*8.1*2.3 cm
Použití Pečení cukroví formy dorty čokoládový dort formy
Certifikace FDA
Materiál Food-grade tekuté silikonové ochrany životního prostředí
Typ Dort Nástroje
Hmotnost produktu O 95g
Název produktu Růže květ Květ Řadu Silikonu Bezpečné pro Potraviny Plísní
Značka TUTULE
Číslo Modelu M-A351
Teplotní Rozsah -40 stupňů -- 230degree
Dort Nástroje Typ Formy
Obscénní Obrázek No

Související produkty