5m Elektrickým Kabelem 2póly 18AWG Červený Černý Pocínované Měděné Vodiče Izolace LED pásek Kabel Pro 3528 5050 Proužek Žárovka Lampy světlo UL2648

Hodnocení 

104.67 Kč

-36%

166.10 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: měděné smaltované dráty, 18awg black silikonové drát, hnědá červená kabel, 18awg, kabel 2 pin dupont, měděný drát, Kabel 18awg, LED String, květinářství drát, 2 Core.

Všechny naše výrobky byly pečlivě vybrány a jsou stejné jako na obrázku, který můžete vidět na našem obchodě.Už nechte výrobek barvy mají tendenci pravda, tak daleko, jak je to možné, nicméně, protože monitor, barva chybová tam více či méně má trochu jinak.Ale rozhodně výrobku tvar je stejný jako na obrázku.

Položku Vlastnosti: 100% zbrusu 2 pin kabel drát typ Kabelu: 18AWG 80C 300V Vodiče materiál: pocínovaný měď Izolační materiál: PVC Certifikace: UL délka Kabelu: 5m

Balíček Zahrnuje: 1 x 2 pin kabel drát

Poznámka:

Kabel délka, barva a typ může být přizpůsoben, prosím, volně kontaktujte nás, zeptejte se na cenu a minimální množství pro objednávku !

a.Důležité povinnosti,daně a poplatky nejsou zahrnuty v položce ceny nebo poplatky za dopravu.Tyto nabíječky jsou kupující odpovědnost.

b.Zkontrolujte prosím, zda se vaše země celního úřadu určení, co tyto dodatečné náklady budou před nákupem.

c.Tyto poplatky jsou obvykle shromažďovány na poskytování nákladní dopravy(spedice)společnosti, nebo když si vyberete položku nahoru.

d.Prosím, zanechte nám vaše číslo EORI / DPH / RFC číslo, pokud budete mít při výběru Vyjádřit způsobem, požádala o lodní společnosti .

a.Normálně, všechny objednávky budou zpracovány do 2 pracovních dnů od data platby nebo datum eCheck je zrušeno.Budeme vás informovat prostřednictvím své registrované e-mailem po vaše objednávka je odeslána z našeho skladu.

b.Prosím, ujistěte se, že adresa na vaše platby aktuální.Telefonní Číslo je doporučeno pro přesnější dodání.Nejsme zodpovědní za špatné nebo nedoručitelné adresy.

c.China post air mail dodací lhůta závisí na určení a dalších faktorů, může to trvá až 20-50 obchodní dny.

d.Expresní dodací lhůta závisí na destinaci a další faktory, to může trvá až 3-15 pracovních dnů.

a.V současné době můžete platit pomocí Moneybookers, Visa, MasterCard a bankovní převod.Můžete také platit vybrat debetní karty včetně Maestro, Solo, Carte Bleue, PostePay, CartaSi, 4B a Euro8000. Více platebních možností bude k dispozici na www.kscm-jicin.cz v budoucnosti.

Pozitivní zpětná vazba bude vlevo, jakmile potvrdíte objednávku!A děkuji za váš pozitivní komentář a zpětnou vazbu.Vaše povzbuzení nás udrží v pohybu vpřed a neustále zlepšovat naše služby.Jako vy, jsme také snažit v našich silách, aby se zabránilo jakékoli neutrální nebo negativní zpětnou vazbu, způsobené jakoukoli neopatrnost nebo nedorozumění.Máme skutečnou naději,jako kupující očekávání je jiné,když jste spokojeni s produktem nebo naše služby, můžete za prvé, dejte nám vědět a dát nám přiměřené době, aby vyřešit problém pro vás s naší upřímnosti a profesionální přístup.

Podpora Dropshipping
Typ Vodiče Solidní
Certifikace UL
Délka Kabelu 5m
Funkce 3 LED Kabel LED Pásků
Původ KN(Původu)
Položku Vlastnosti 18AWG 2 pin prodlužovací kabel drát
Značka DelightFire
Aplikace DIY
Číslo Modelu 2 pin prodlužovací kabel drát
Materiál Vodiče Měď
Funkce 1 2 core kabel
Izolační Materiál PVC
Typ IZOLOVANÉ
Funkce 2 Elektrické Kabel Drát
SKU lsccw0757-001

Související produkty