Žralok Závěsy Tygří Žralok na Dně Oceánu Nebezpečí Divoký Život Příroda Tisk Obrázků Obývací Pokoj Závěsy Okna Ložnice

Hodnocení 

302.56 Kč

-20%

378.26 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: nálepka zuby, kigurumi stich, stich, šaty xs, vojenské punk, auto obtisk, dlouhé klepněte, nálepka tiburon, katy perry úsměv, gagaopt.

Vítejte na návštěvě mého obchodu:Materiál: 100% Eco-Friendly Polyesterové vlákno Barva: Jako obrázek Velikost:(Šířkaxvýška)

Vlastní Velikost:Prosím, Kontaktujte Prodávajícího Před Místem Objednávky Tipy: Pro správnou plnost, panely by měly měřit 2-3 krát šířka koupelna Prosím, dovolte mírné odchylky vzhledem k ( 1-3cm ) lemování. Všechny položky jsou pro skutečné natáčení. Nicméně, různé monitory a různých jasu může způsobit, že barvy mírně lišit.

O Lodní Dopravy

1. Pošleme položky do 1-5 dnů (pracovní dny, není sezón) po zaplacení je potvrzeno tím, že platforma formátu( je To vlastní produkt, takže to nejde zrušit po 2 dnech).

2. Někdy, nebudeme sledovat váš zvolený způsob dopravy, protože budeme volit nejefektivnější způsob dopravy pro vás. Nechat si zobrazit produkt rychleji.

3. Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do odhadovaný časový rámec, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí. Naším cílem je spokojenost zákazníka!

4.Prosím, ne otevřít spor bez jakékoliv komunikace , je to nespravedlivé pro prodávajícího . Rádi bychom, aby vám pomohou vyřešit problémy .

Poprodejní Servis

1. Pokud není produkt jako popis nebo zlomený v tranzitu,prosím, pošlete nám fotku,budeme dělat plnou náhradu nebo odeslat nový produkt.

2. V případě, že zásilka chybí nějaký výrobek nebo chybí ,prosím, kontaktujte a pošlete nám fotky, budeme znovu odeslat chybějící zboží /zásilka na vás, nebo plnou náhradu.

Styl Moderní
vzor Příze Barvené
Vlastní Ano
Funkce Translucidus (Stínování Sazba 1%-40%)
Použití Kancelář
Materiál 100% Polyester
Typ Závěs
Funkce 3 Cortinas Dormitorio
Zpracování Příslušenství Náklady Vyloučeny
Doprava Zdarma Ano
Formát LANO
Umístění Okna
Funkce 2 Okenní Záclony Obývací Pokoj
Otevírání a Zavírání Metoda Levé a Pravé Biparting Otevřený
Typ Instalace Montáž Na Strop
Vzor Typu ROSTLINA
Dropshipping Ano
Technics Tkané
Použitelné Typ Okna Byt Okna
useage dekor
Funkce 1 Kuchyně Záclony

Související produkty