Tactical Serpa CQC Levé Ruky Drop Leg Stehenní Quick Draw Pistole Pouzdro w/ Magazine & Svítilna Pouzdro Pro Beretta 92 96 M9, M92

Hodnocení 

648.59 Kč

-20%

810.80 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: cz gun, zbraň m92, beretta 92fs pad, pouzdra na pistole beretta 92, MĚŠŤÁK, pouzdro malé, zahalené taktické pouzdro, beretta m9, Pouzdro Na Pistoli, baterky pouzdro.

* Pouzdro a Sáčky Materiál: High Density Injection molded Polymer. * Pás Materiál: Vysoce Kvalitní Silný Nylon. * Kompatibilní s Beretta 92 96 M9, M92. * Barva: Černá / BK. * Speed-cut design umožňuje rychlou remízu, target acquisition, a re-pouzdro zároveň udržet oči na cíl. * Nastavitelné otočné spony design pro pružnost délku pásu, rychlé pouzdra montáž a demontáž. * Y-využít závěsný systém rozděluje váhu rovnoměrně, udržuje pouzdro vertikální a umožňuje použití kapsy. * Tato Pistole Pouzdro má jedinečný stehenní platformu, která přidává na vaše pohodlí tím, že formování sám o sobě na velikost uživatele je noha. * Flexibilní stehenní platforma odpovídá velikosti nohou. * Pogumované nožní, odstranit posuvné. * Příslušenství montážní místa pro časopis, nože, Svítilna, atd. Obsah balení: * Tactical Serpa CQC Nohu Pouzdro * 1 POZNÁMKA: Jakékoli změny z vaší pistole z továrny standardní, jako jsou velké aftermarket železa památky, světla, lasery, ovládací páky, atd., se nedoporučuje, aby být použity s tímto pouzdrem.

1. Objednávky budou vyřizovat včas po ověření platby

2. Prosím, ujistěte se, že plné jméno ,adresu,psč je správné.

3. Pokud jste v naléhavé potřebě tohoto balíčku, prosím, kontaktujte nás před odesláním objednávky a vybrat si nejvíce vyhovující přepravní společnosti.

1. Pokud se chcete vrátit nebo vyměnit produkt, prosím, kontaktujte nás, do 7 dnů po obdržení balíčku.

2. Vrácený produkt musí být v původním obalu a stavu. Peníze dostaneme zpět k vám poté, co jsme si balíček. (přepravní poplatek je nevratný)

3. I když máme přísné a profesionální inspekce každého výrobku a obaly, ale také se nemůže vyhnout možnost poškození v průběhu přepravy. Vítám vás, kontaktujte nás pro výměnu nebo opravu, pokud se vám bohužel poškozený stav.

barva Černá / BK
Styl Stehna / Nohy
Materiál Vysoké Hustoty Odolného Polymeru
Pro Zbraň Model Pro Beretta 92 96 M9, M92
Původ KN(Původu)
Pouzdro A Sáčky Materiál Vysoké Hustoty Odolného Polymeru
Funkce Taktické Nohu Pistole / Pistole Pouzdro Utajování
Číslo Modelu HP-CMLT0-BK
Pás materiál Vysoce Kvalitní Silný Nylon
Model Serpa CQC Pouzdro w/ Magazine & Svítilna Pouzdro
Předání Levou Ruku

Související produkty