Nové MTB Cyklistické Dresy Dámské Cyklistické dresy Motocykl Jersey Vytrvalostní Závody z Kopce Jersey Pánské Dlouhé Rukávy Košile Camo

Hodnocení 

294.99 Kč

-35%

453.95 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: golf polo tričko, cyklus jersey muži, jersey santic, lesklé polo tričko ženy, cycl jersey, tričko s milostný dopis, kolo mtb, fox race, camouflag, enduro motokros.

Výběr velikosti

Velikost informace je založena na Čínský typ těla. Pokud jsou tenké, nebo mají svaly, nebo jako těsné,

můžete koupit 1-2 velikosti menší než doporučená velikost.

DOPRAVA

Dodací doba : 15-25 dní doprava Poštou Post. 7-15 pracovních dnů, Expresní doprava. 2. Doufáme, že příchod zboží včas, ale protože to je mezinárodní dodávka, dodací lhůta je silně závislé na kurýrní společnosti a místní Cla (je-li použitelné) a zcela mimo naši kontrolu jednou vysílání. Měly by tam být nějaké problémy, vyplývající z této sihpment, prosím, neváhejte nás kontaktovat. Protože se snažíme poskytovat vzájemné a pozitivní transakce. 3. Sledovací číslo bude poskytována pouze pro Registraci Lodní dopravy. 4. Balíčky obvykle loď 2 až 5 pracovních dnů a může být zkontrolovat on-line (vylučuje sobota a svátky) po obdržení platby. Vzácné předměty a velké zakázky může trvat trochu déle.

VRÁTÍ

Pokud položka, kterou obdržel, je nepřijatelně vadné, nefunkční, nebo mimo provoz, upozorněte nás prosím do 3 dnů od doručení. 2. V případě, že tyto nepříjemné věci se stávají, doufáme, že se kupující a dodavatel může komunikovat aktivně řešit spor flexibilním způsobem. Slibujeme vám, že budeme pracovat ven uspokojivé řešení.

KONTAKTUJTE NÁS

Prosím, neváhejte nás kontaktovat. Tak, že můžeme v našich silách vyřešit jakýkoli problém, který by mohl přijít okamžitě, a oceňujeme možnost mít reálnou transakci. Jen být open-smýšlející! Děkuji předem za vaši trpělivost.

Délka rukávu(cm) Plné
Sport Typ Cyklistika
Materiál Polyester
Značka CAWANFLY
Fit Hodí menší, než je obvyklé. Prosím, zkontrolujte, zda tento obchod je dimenzování info
Zip Délka Žádný Zip
Původ KN(Původu)
Funkce Anti-pot
Pohlaví Unisex
Typ Položky Dresy
Číslo Modelu SJF00110
Sezóna Zimní
Tkanina Typ Tkané

Související produkty