ZÁPAD CYKLISTICKÉ Zimní MTB Kolo, Řídítka, Cyklistické Rukavice Muži Ženy Horské Kolo Bar Rukavice Straně Chrániče Cyklistické Rukavice Cyklistické Rukavice

Hodnocení 

742.46 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: rukavice ženy, exo vyhřívané rukavice, rychlé kolo, kolo domácí trenér, starožitný kolo, bike příslušenství obecné, enduro motorcycl, cubrebotas ciclismo, moto kožešinové rukavice, velké rukavice 100ks.

[Značka]: WEST CYKLISTIKA

[Název]:Řídítka teplé rukavice

[Materiál]: Tkanina: DPU + TPU + Fleece

[Size]: velikost Zdarma

[Barva]: Černá, Šedá

[Pohlaví]: Samec / Samice

O WEST CYKLISTIKA

ZÁPAD BIKING začal v roce 2001 s jedním cílem: Vytvořit různé cyklistické zážitky pro lidi na celém světě.

Zakladatelé ZÁPADU KOLE NÁM byli inženýři a Čína-na Světové Cyklistiky Sportovec. Chápou své silné stránky. Tak, aby se na kole příjemnější a přístupné lidem na celém světě, udělal to, co věděli nejlépe. Vydali ke zlepšení cyklistické zkušenosti tím, že následující tři zásady: Inspirace, Inovace a řemeslné zpracování.

Začalo to lehké hliníkové rámy. Schopnost ZÁPAD BIKING vyrábět vysoce kvalitní kola za přijatelnou cenu povoleno více jezdců na zážitek jízda na kole ve zcela novým způsobem. Od té doby, ZÁPAD BIKING je průkopníkem pokroky v obou hliníku a kompozitní inženýrství. Jsme představil první cenově dostupné uhlíkových vláken kolo, a proměnil vysoce výkonné silniční kola s naším Celkem Kompaktní Silniční design. V horských kolech, ZÁPAD BIKING jsou vždy dělat to nejlepší.

Za posledních 14 let, WEST CYKLISTIKA rozrostla i mimo své výrobní kořeny, aby se stal svět je přední značka kvalitních jízdních kol a vybavení. S více než 700 maloobchodních partnerů po celém světě, naším cílem je inspirovat dobrodružství ve všech jezdců, od příležitostné na konkurenční.

ZÁPAD BIKING kola vyhrát ocenění za design. Ale co je nejdůležitější, že získat srdce jezdců, kteří se rozhodnou, aby se cyklistika součástí jejich života. Podporujeme tuto volbu. Myslíme si, že to dělá ze světa lepší místo.

Velikost zdarma velikost
Jméno Řídítka Rukavice
Vhodné Pro Jízda na kole, Jízda na studené nebo deštivé počasí
Pohlaví Muž / Žena
Typ MĚKKÉ
Materiál Lycra
Funkce v pračce
Číslo Modelu ST-0211194
barva Černá,Šedá
Tkanina DPU + TPU + Fleece

Související produkty