2020 Nové dětské Sportovní hodinky LED Digitální Sportovní Hodinky pro Chlapce, Dívky, Muži, Ženy, Elektronické Řízení Času Náramek Hodiny Dárek

Hodnocení 

108.14 Kč

-27%

150.09 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: ary hodinky, Hot Prodej, pánské kapesní hodinky, bs vodotěsné hodinky, hodinky, muži hodinky, šaty dívka, hodinky ženy, relojes čas, hodinky casio.

Specifikace:

Model Číslo:115 Plus Chytré Hodinky

Bluetooth Verze: Bluetooth 4.0

Vodotěsný: IP65(Život, Vodotěsné,Ne pro plavání)

IP hodnocení: ochrana proti inhalaci prachu (celkový kontakt, ochrana proti pronikání prachu); ochrana pro krátké ponoření (anti-dip).

Provozní režim: Dotykový Displej

Kompatibilní OS: Android,IOS

Lidé: Žena tabulka

Kapacita baterie: 90mAh Vestavěný

Typ upozornění: Vibrace

Tvar dial: Obdélník

Případě, materiál: ABS,PC

Kapela materiál: TPU

Velikost balení (L x W x H): 8.00 x 13.00 x 3,00 cm / 3.15 x 5.12 x 1,18 palce

Funkce:

Jasný Displej

Srdeční Frekvence Monitoru

Displej Zdravotní Parametry

Sedavý a Pití Připomínat

Call reminder/Zpráva připomenutí/Alarm Připomenout

Kalorií Spotřeba

Sleep Monitor

Remote Camera

Najít náramek funkce

WeChat Funkce ect.

Obsah Balení:

1 x Inteligentní Hodinky,

1 x Manuál

Poznámka: Vážení kupující, tento hodinky nevyžaduje nabíjecí kabel, to může být účtovány přímo prostřednictvím nabíjecí hlavy nebo rozhraní USB (nabíjecí hlava není v ceně)

Tipy:

1.Tento produkt může pouze seurface splash vodotěsný(Studenou vodou),prosím neber to plavat,nech to do vody nebo namočené ve vodě, ect.

2.když poprvé obdržíte produkt, nabíjejte jej po dobu 5-10 minut na první, pokud to nelze zapnout, protože je již málo energie.

3.Prosím, kontaktujte nás, pokud výrobek má problémy s kvalitou, budeme znovu pro vás Tento chytrý náramek lze zaznamenat kroky, kalorie a vzdálenost, takže můžete znát své sportovní data, nastavte si svůj program cvičení a žít zdravější život - Sedavý způsob Připomenutí Rozvíjet vědecké návyky a účinně bránit sub-zdraví Volání připomenutí mnoho APP zprávy , Wecht /QQ/Microblogging/facebook/twitter/whatsapp/linka/kakaotalk (otevřené APLIKACE , klikněte důl-klepněte na tlačítko správa Zařízení-klepněte na tlačítko inteligentní připomenutí -klepněte na APLIKACI připomenutí-nastavení, co chcete (Wecht /QQ/Microblogging/facebook/twitter/whatsapp) Profesionální srdeční frekvence test Krevní tlak test, Zda jste odpočinku nebo cvičení, můžete přesně zjistit vaše tepová frekvence - Dálkové Ovládání Fotoaparátu vašeho smartphonu fotit, chytat každý okamžik chcete monitorování Krevního tlaku péče o své zdraví, Spánek monitor--Synchronizovat čas spánku každou noc a analyzovat kvalitu vašeho spánku do spánku trend grafy; Přesně sledovat celkový efektivní čas spánku a pohyby každý večer, můžete lépe pochopit váš spánek kvalitní. Zpětná vazba 1.Spoléháme na naše www.kscm-jicin.cz pověst a spokojenost zákazníka uspět,Proto vaše zpětná vazba je pro nás extrémně důležité,prosím zanechat dobrou zpětnou vazbu pro nás, pokud se dostanete spokojeni s naší zboží a služby. 2.pokud máte nějakou otázku nebo problém týkající se vaší objednávky,prosím kontaktujte nás místo toho, aby negetive zpětnou vazbu a sporu,odpovíme vám co nejdříve, a bude se snažit v našich silách vyřešit problémy. 3.Staráme se o našim zákazníkům,a bude vždy snažit, aby vám pomohl.

Bluetooth Bluetooth.4 Inteligentní Náramek
barva černá červená modrá zelená fialová
Případě Tvar Obdélník
chytré hodinky Bluetooth Inteligentní Náramek pro Sport
Materiál Pouzdra Plastové
Pohyb Digitální
Boxy & Případech, Materiál Papír
Kompatibilita Všechny Kompatibilní
fucntions Fitness Tracker Chytrý Náramek
Funkce Alarm
Dial Průměr 41mmmm
POUŽÍVÁ SE PRO Muži Ženy Hodinky
Číslo Modelu ID115 Plus Inteligentní Náramek
Hloubka Vody Odpor 3Bar
Případ Tloušťka 12.8 mmmm
Spona Typ Spony
hodinky ženy dámy, děti hodinky
Dial Okna Typ Materiálu Hardlex
Šířka Pásma 20mmmm
Styl Sport
Vodotěsné úroveň IP67 Život, vodotěsné Chytrý Náramek
Značka KUN HUANG
Původ KN(Původu)
Kapela Délka 22inchinch
Kapela Typ Materiálu Silikonové
Typ Inteligentní Náramky zobrazení

Související produkty