SKUTEČNÉ XY Vlastní Logo 5pc/lot díra velikost: 12.3*6,3 mm z Nerezové Oceli 316l, Velký Otvor Velikosti Oblate Magnet Spona Náramek DIY

Hodnocení 

194.64 Kč

-50%

389.29 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: filigránové perly, s999 stříbrné, šílenec magnet, vlastní logo šperky značky hedvábí, 316l háček, metql šperky značky logo, vlastní logo šperky značky white, 12 mm magnet, vlastní logo oceli, závěs magnet.

SKUTEČNÉ BESTXY Vlastní Logo 5pc/lot díra velikost: 12.3*6,3 mm z Nerezové Oceli 316l, Velký Otvor Velikosti Oblate Magnet Spona Náramek DIY

Pls na vědomí, jsme továrny, pokud se pro velké množství objednávky, cena bude mnohem nižší. Vítáme OEM/ODM . Jen neváhejte a kontaktujte nás.

To je normální, pokud skutečný náramek barva je trochu jiný s obrázky jako fotoaparát a každý monitor definice se liší.

Pls recenzi výše uvedené video pro logo efekt .Logo by mělo být jednoduché a krátké na to je těžké laserové dlouhé nebo velké slov na malém prostoru položky. Logo umístění na zboží je jako na obrázku, pokud potřebujete dát jiné umístění, pls zanechte vzkaz.

Pokud cena klepněte vylučuje logo možnost, pak položka nemohl vlastní logo.Pokud jste zaplatil předměty s logem kliknutí, ale bez zanechání jakékoliv logo, informace, nebudeme posílat položky s logem.

Pls [ Zanechat Zprávu ] na logo níže e.x. :

Písmo Sekvence.nebo Písmo Název+ Logo Obsahu

Například: Písmo 6 nebo Písmo Malgun Gotické + miluju tě Babi

Množství > 10 dolarů , pozemků bude odesláno E-paket nebo China Post Registrované Letecké Pošty, které dopravní informace by mohly být sledovány.

Amout US$10 , balíky budou odeslány v Číně Post Obyčejné Malé Paket Plus nebo Yanwen Hospodářské Air Mail, který dopravní informace nemohla být sledovány v cílové zemi.

1. když obdržíte naše výrobky ,pokud spokojeni ,prosím, dejte nám dobrý rating(5 hvězd).To je pro nás velmi důležité . Budeme constandtly zlepšit nejlepší služby pro každého zákazníka! 2. Pokud máte jakékoli dotazy týkající se našeho zboží ,bez nutnosti nás kontaktovat ,nedávají nám negativní hodnocení , řekněte nám, co je důvod, proč budeme používat nejlepší služby, aby vám dát uspokojivou odpověď!

Materiál Z Nerezové Oceli
Číslo Modelu RB006
Navštivte Factory Vítejte
Položka Délka 0inch
Šperky Zjištění Typu Spony A Háčky
Značka SKUTEČNÉ BESTXY
Vlastnosti Produktu 316L nerezové oceli spona pro náramky a náhrdelníky
Šířka Položky 0inch
Položka Výška 0inch
Položka Průměr 0inch
Hmotnost Položky 0g
Továrna Ano, jsme
Vlastní Logo Ano
Velikost Otvoru 12.3 mm*6.3 mm
Typ Položky Šperky Zjištění
barva Jako na obrázku nebo Přizpůsobit
Kovový Materiál 316L Nerezové Oceli
OEM/ODM Ano

Související produkty