1ks Bloku 80 x 10 mm s otvorem 10mm Super Silné vysoce kvalitní Vzácných Zemin magnety Neodymové Magnet 80*10 -10 mm

Hodnocení 

422.16 Kč

-39%

692.07 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: háček láska, LGLOIV, marnet, magnet neodym, půl magnet, včelí vosk list, korálek trojúhelník, město suvenýr, magnet pro mrazit, 1x1 neodym magnet.

Pokud se vám nepodařilo najít to, co chcete, prosím, nechte nám zprávu, nebo nám napište.Jsme profesionální magnetický materiál dodavatele. Máme více než sto různých velikostí magnety na skladě. Mohli bychom vyrobit dle vašeho návrhu pro velkém množství. Zde můžete koupit 1ks NEODYMOVÝ MAGNET Stav: Zbrusu nové Tvar: Disc Velikost:80*10mm otvor 10mm Tolerance: +-5mm Materiál: Neodym magnety Certifikace:RoHS prošel někdy jeden set bude vypadat, že povrch a strany možná 1-2mm tolerance nebo Drážky . budeme tak promiň za to ,ale to bude také silný ,a nemá vliv na používání . takže prosím, pochopte to .to je normální .

Hcj ≥11 KOe

Hcb≥10.5 KOe

BHmax: 48 Až 51 MGOe

Magnetizace: Osově zmagnetizované / Poláci na Ploché Končí

Max. Provozní Teplota: 80°C/176°F Pokovování: nikl měď nikl trojité vrstvy pozlacené Hmotnost: g

Upozornění: silné magnety jsou křehké; silný magnet mohl špetka prsty špatně, pokud chcete povolit dva magnety přitahují dohromady, to může trhlin a čipy by mohly poškodit vaše oči

(Pull síla byla testována na 20 stupňů Celsia, na leštěné železo deska o tloušťce 20 mm. Magnet byla odečtena vertikálně. Rozdíl až -10% ve srovnání s předepsanou hodnotou, je možné ve výjimečných případech.)

Neodymové magnety Zvyklostí

Vlastnosti: Super strong vzácných zemin neodym magnety -jsou těžké oddělit, jakmile se dostanou přitahují se navzájem. To je perfektní pro větrné generátory, DIY projekty, vědecké projekty atd.

Upozornění: silné magnety jsou křehké; silný magnet mohl špetka prsty špatně, pokud chcete povolit dva magnety přitahují dohromady, to může trhlin a čipy by mohly poškodit vaše oči. (Pull síla byla testována na 20 stupňů Celsia, na leštěné železo deska o tloušťce 20 mm. Magnet byla odečtena vertikálně. Rozdíl až -10% ve srovnání s předepsanou hodnotou, je možné ve výjimečných případech.)

Velké velikosti neodymové magnety jsou velmi silné, a musí být s nimi zacházet opatrně, aby se zabránilo zranění osob a škodám na magnety. Prsty a jiné části těla může dostat přísně sevřený mezi dvěma přitahuje magnety.

Nikdy nepokládejte neodymové magnety v blízkosti elektroniky, jako nám, diskety, kreditní karty, magnetické I. D. karty, kazety, video pásky, TV, Video, CRT displeje.

Neodymové magnety jsou křehké, a může loupat, crack, nebo rozbít je-li povoleno přilákat spolu.Oni také nemají rádi obrábění. Většina neodymové magnety ztratí své magnetické vlastnosti při zahřátí nad 80°C/176°F . Zásilka Zboží bude dodáno do CHINA POST AIR MAIL bez SLEDOVÁNÍ Ne. Položka bude odesláno do 1-2 DNŮ po obdržení platby vymazány. Rusko,Brazílie:15-45 pracovních dnů, U. S. A.: 7-15 pracovních dnů, Kanada,Austrálie,Nový Zéland,Hlavní Země Evropské Unie:7-20 pracovních dnů Aisa Země:15-35 Pracovních dnů, v Jiných zemích: více než 45 pracovních dnů. (nezahrnují víkendy,svátky apod.) Prosím, neváhejte se na nás obrátit v případě jakéhokoliv problému. Platby přijímáme Escrow. Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru. Vrátí, Pokud pro to, co vůbec důvod obdržíte položky, ne k vaší spokojenosti do 15 dnů od obdržení položku, prosím, kontaktujte nás a vrátit položku. Pokud položka je ve stejném stavu, jako když dostal plnou náhradu prodat, cena bude poskytnuta. Když kupující bude muset zaplatit přepravní náklady. Záruka spokojenosti Naší prioritou je poskytnout vám snadný, příjemný a úzkost-free zážitek z nakupování. Snažíme se dát jasný, upřímný, a kompletní popis našich produktů a jejich podmínky. Jsme vždy připraveni pomoci, pokud máte dotazy nebo narazíte na problém, ale pokud z nějakého důvodu nejste spokojeni s produktem nebo službou, prosím, neváhejte a kontaktujte nás. Budeme pracovat s vámi vyřešit jakékoli problémy. To je pro nás velmi důležité, že budete mít Pozitivní A 5 Star Transakce s námi. O NÁS Jsme profesionální magnetického materiálu, výrobce a dodavatele v číně. Také jsme profesionální internetový prodejce v číně. Téměř sto tisíc balení bylo dodáno v posledních 4 letech na domácím trhu. Držíme více než jeden milion kusů magnetů v různých velikostech skladem. Většina objednávek mohli být uspořádány do 24 hodin. Přizpůsobení je přijato, pro jakékoliv informace, prosím, kontaktujte nás kdykoliv.My vám odpovíme co NEJDŘÍVE. Děkuji.

Neodymové Magnety Opatrností

Velké neodymové magnety jsou velmi silné, a musí být s nimi zacházet opatrně, aby se zabránilo zranění osob a škodám na magnety. Prsty a jiné části těla může dostat přísně sevřený mezi dvěma přitahuje magnety.

Nikdy nepokládejte neodymové magnety v blízkosti elektroniky, jako nám, diskety, kreditní karty, magnetické I. D. karty, kazety, video pásky, televizory, Videorekordéry, počítače, monitory a další CRT displeje.

Neodymové magnety jsou křehké, a může loupat, crack, nebo rozbít je-li povoleno slam dohromady. Ochrana očí by měla být nošeny při manipulaci s těmito magnety, protože rozbití magnety mohou zahájit kousky na velké rychlosti. Oni také nemají rádi obrábění. Neodymové magnety ztratí své magnetické vlastnosti při zahřátí nad 80°C/176°F. Neodymové magnety by měly nikdy být spálen, jako pálení jim bude vytvářet toxické výpary. Neodymové magnety Zvyklostí Domů Holding Koření Plechovky na Straně Vašeho Lednice,Magnetická Terapie, Magie Triky, Umístění Nehty Pod Podlahou, Stud Nálezci, zvedl Toulavých Hřebíky a Šrouby,Vymazání Video a Audio Pásky nebo jiná Magnetická záznamová Média,Magnety na Ledničku, Hloupý Bar Triky, Holding Náhradní Klíče v Místě - Doma do Vody, Klimatizace, Čištění akvária z Venku, Uchycení jmenovky na Oděv bez Kolíky, Vánoční Světla a Dekorace, Závěsy,Domácí Kompas,Vzdělávání School &DIY Stavební Generátory, Vědecké Pokusy,Nástroj / Držitelé Nůž,magnetické Svorky, Pierce-zdarma ucho Šperky, Detektory Kovů, Drží Křídla na Modelu Letadla,Skříň Závory, Dělat si vlastní Palivo najetých Kilometrů Extender, Uchycení Pytle na Motocykly Náhradní Magnety pro Kolo,Hledání Micro Meteority Miniaturní Války-hry, Magnetické Spojky na Model Železniční Vozy,Trakční Magnety pro Slot Auta Připojení Sledovací Zařízení do Vozidel a Vybavení,Oleje, Filtry, Zajištění Plachta pro Stroje nebo Auta,Drží Bannery na Auta a Plave v Průvodu,tažné zařízení, Tyče, Holding Náhradní Klíče v Místě - Pronájem,Garáž Organizátoři Factory

Značka xiaozhufeifei
Typ Magnet
Kompozitní Vzácných Zemin Magnet
Číslo Modelu Magnet
Aplikace Průmyslové Magnet
Tvar Blok

Související produkty