Módní Dámské Fitness Legíny 3D Digital Print Legíny Pro Ženy, Ženy Legíny Kotník-Délka Střední Pasu Legins Holky

Hodnocení 

158.31 Kč

-40%

263.85 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: 3d legíny světě, žena džungle legíny, fitness legíny holky, ledis legines, 3d anime legíny, dívka legines, flandis fitness legíny, barevné fitness legíny, žena profesionální legíny, 3d angel legíny.

20382 Doporučit Produkty

100% Zbrusu Nový

Pořadové číslo položky. : 828979-828982

Materiál:mléko hedvábí

Jednotka:1 Kus Specifika: 1 cm=0.393 palec, 1 palec= 2.54 cm

Velikost Délka Pas Boky - S

91cm obvod 62-72cm 72-92cm - M

92cm 64-74 cm 74-94 cm - L

93cm 68-76cm 78-96cm - XL

94 cm 70-78 cm 80-98cm - Laskavě Tip : 1. Prosím třeba připomenout, že díky světelné efekty, sledování 's jas/kontrast nastavení atd., tam by mohlo být nějaké mírné rozdíly v barevný tón webových stránek' s foto a aktuální položky. 2. Položka Měřit ručně, mohlo by to být 1-3cm jiný, vaše laskavé pochopení bude velmi ocenil.

Dodací podmínky Jsme dopravu zboží do 3 - 5 pracovních dnů po zaplacení vymazány s výjimkou prázdnin. Jsme v Číně a dodací lhůta je obvykle 15 - 30 dní s výjimkou vzdálené země. Prosím, laskavě, trpělivě čekat a neváhejte nás kontaktovat, pokud nějaké otázky. Pokud nemáte položky v pravý čas, prosím, laskavě kontaktujte nás E-mailem nebo Obchodní Manager, budeme řešit problém pro vás uspokojení. Způsob platby přijímáme Alipay, Western Union a Kreditní Karty. Nabízíme kombinovat poštovné, pokud itmes jsou placené a dodávány spolu. Můžete nám nákupní košík kombinovat poštovné, a pošlete nám vzkaz, budeme měnit ceny pro vás. Návratové Politiky V případě vadné položky nebo špatné zboží, které jste dostali, budeme znovu odeslat nebo vrácení peněz pro vás. Zákazníci musí zkontrolovat všechny položky na přijetí a oznámí nám v rámci 3 pracovních dnů, pokud anythins je poškozen nebo chybí. Vrací přijat do dvou týdnů ode dnů od doručení pro vrácení peněz nebo obchod úvěr. Nebudeme vrácení přepravní poplatek na výnosy, které jsou non-vadné. Kupující je odpovědný za poštovné na vrácení zboží. Vyhrazujeme si právo posoudit 10% doplňování poplatek, pokud položka je zjištěno, že být v bezvadném stavu. O Daně jsou vystaveny na dovážené daně, celní poplatky, které možná uložené vaše místní celní úřad. Nejsme schopni vás informovat, že vzhledem poplatek, jak je to z různých zemí a položek. Zpětná vazba Zpětná vazba je pro nás velmi důležité. Prosím, udělej nám laskavost, nechat 5 hvězd pozitivní zpětnou vazbu, pokud jste spokojeni s objednávkou a zboží. Prosím, laskavě se nemusíte tiše, aby nás opustit negativní zpětnou vazbu, pokud nejste spokojeni s příkazy, ale nechte nám šanci vyřešit za vás. Uděláme, co bude v našich silách uspokojit vás. Získat Adresu, Prosím, napište své celé jméno a číslo domu, ve vaší dodací adresu, když uděláte objednávku, protože Rusko se nové pravidlo nyní, pošta nebude odeslání zásilky vás, pokud nechcete psát celý název. A konečně nemůžeme převzít odpovědnost.

Typ Pasu MID
Spandex Nízké Spandex(<10%)
Tkanina Typ Satén
Značka hengsong
Šev Šev
Materiál Polyester
Jméno Ženy Legíny
barva Jako obrázek
Množství 1KS/LOT
Délka Ankle-Length
Věk Věkové Kategorie 18-35 Let
Styl Ležérní
Hip-Styl Pravidelné
Původ KN(Původu)
Vzor Typu Tisk
Design Módní Design
Číslo Modelu Ženy Legíny
Tloušťka STANDARDNÍ

Související produkty