Nové Módní Kpop Bangtan Hoodie Mikina IDOL nemůžeš Mě Zastavit Milovat Sám sebe dámské Bangtan Boys s kapucí, off rameno Mikiny

Hodnocení 

293.91 Kč

-30%

425.84 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: hoodi, colleg bunda, křeček kabelku, bt, mužský alt oblečení, blackpink kpop, příslušenství naruto, kpop mikina, tie kpop bts, harajuku kawaii.

Vítejte na factory outlet

Užijte si vysokou kvalitu a nízkou cenu nákupy, Vítejte Pokles Lodní dopravy A Velkoobchod! Prosím, porovnejte detail velikosti s pozdravem, než si koupit . Děkuji!!!

Platba

Kreditní karty on line je k dispozici.Přijímáme platby Paypal,T/T a Western Union. Po zaplacení vymazány, dodáme k vám do 3 pracovních dnů. Pokud tam je jakékoliv dovozní clo nebo daně, je kupující odpovědnost

Záruka

1. I když máme velkou důvěru v kvalitu a ceny všech výrobků, které prodáváme, nemůžeme zaručit, všichni odběratelé budou 100% spokojeni s nimi, v důsledku různých důvodů.Ale bez ohledu na to, co se stane, slibujeme, že budeme v našich silách vyřešit jakýkoliv problém nastal v průběhu transakce.

2.Pokud máte vadné položky, které si přejete vrátit nebo vyměnit, pls kontaktujte nás do 3 pracovních dnů od data doručení zásilky.

1. Pokud jste spokojeni s našimi produkty a služby, prosím, zanechte své pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězd . a 5 hvězdiček pro podrobné hodnocení vaší objednávky. Jakmile nám ukázat screenshot jak 5 hvězd , budeme vám $3 SLEVA na další objednávku.

2. Pokud nebudete spokojeni naši porducts, pls kontaktujte nás před odjezdem negativní zpětnou vazbu, nebo provést podrobné hodnocení. Garantujeme budeme 100% slove žádný problém pro vás.

Hmotnost 300
Délka rukávu(cm) Plné
S kapucí Ano
Vzor Typu Tisk
barva Černá/Bílá/Šedá
Číslo Modelu IDOL 1211
Velikost Balení 30cm x 20cm x 5cm (11.81in x 7.87in x 1.97in)
Oblečení Délka Pravidelné
Původ Čína
Pohlaví ŽENY
Sezóna Zimní
Značka aikooki
Materiál Polyester
Rukáv Styl Pravidelné
Typ Pulovry
pro lidi, mladí lidé
Hmotnost Balení 0.3kg (0.66lb.)
Tisk IDOL 1211
Styl Ležérní
Typ Položky Mikiny
Tkanina Typ Pletené
Typ Jednotky kus
Límec S kapucí

Související produkty