12V Léto Zima Elektrické Auto Sedáku Kryt Pad Horké, Teplé, Studené Cool Chlazení Klimatizace Prodyšný 1 Ventilátoru Chladiče Ohřívače

Hodnocení 

1 027.28 Kč

-5%

1 081.35 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: fanoušek sedadla, gasolin, topení, audew skok startér, 12v teplo pad, obecné pronájem sedáku, chevron potahy auta, ohřívač, diy ohřívač kryt, auto ohřívač sedadla, auto ohřívač.

{infomodule}

Specifikace:

Název Produktu:Auto Polštář

Materiál:Voština Net + Polyester

Barva:Černá/Béžová(Prosím, dejte nám vědět barvu, kterou chcete.Můžete zanechat zprávu na váš Paypal vědomí, aby nám řekli.)

Velikost:52cm/20.47 in x 45 cm/17.72 in x 62 cm/24.41 v (L x W x H)

Umístění na vozidle:Hlavní Řidiče/Zástupce sedadlo řidiče

Funkce:Vytápění a větrání

Jmenovité napětí:DC12V

Výkon:16W

Režim připojení:zapalovač rozhraní připojení

Množství:1ks

Vlastnosti:

-100% zbrusu nový,vysoce kvalitní!

-Snadná Instalace, Direct Fit.

-Non-slip design:Jednoduchá instalace s bundle-instalace zdarma.V dolní části je silikon, non-slip, aby se zabránilo polštář z pohybu.

-Modernizované kabelový Svazek:kabelový svazek vydrží cca 10A proud.Žádná horečka,bezpečnější.

-Odolné vysoké teplotě hoření svíčky:Masivní odvod tepla kontaktní místo s vestavěným-in bezpečnostní potrubí, zahušťování odvod tepla jara.

-Samostatné Konfigurace Regulátoru Nezávislá Ovládání:hlavní ovladač je vybaven single-wire nabíječka a hlavní a pomocné jsou vybaveny double-drát nabíječka, která je flexibilní a pohodlný.

-Li vložit do palubní zapalovač a použijte ho.

-Více vzdušné a pohodlné:Tří-dimenzionální design ok, vzduch může volně proudit, které tvoří uklidňující mikro-cirkulace vzduchu vrstvou, smyslný, dává vám zdravé jezdecké prostředí.

-3D Duté Honeycomb Propustnost Vzduchu Technologie:Dobré větrání,šetrné k Pokožce,k životnímu prostředí šetrných materiálů.

-Skryté ventilátor:nemají vliv na estetiku polštář.

-Teplá Zima a Chladné Léto, Jeden-klepněte na tlačítko Spínací.

-Spodní polštář je turbo-vylepšený ventilátor s inovativní tlumení hluku lopatky ventilátoru. Po 10 000 krát aerodynamických a směr větru testy,to může účinně snížit hluk, způsobené vířivými proudy, velký objem vzduchu a nízká hlučnost. Užijte si pohodlné studený vzduch!

Odpovídá:

Pro osobní automobily,suv,nákladní automobily,atd.

(Auto je vhodný pro 12V,vůz je vhodný pro 24V.)

Balíček zahrnuje:

1 x Auto Polštář

Poznámka:

1.Poskytujeme jasné fotografií, měření, kde je to možné. Prosím, podívejte se co nejvíce, aby se ujistěte se, že položka je ten, který potřebujete.

2.Prosím, aby 0.5-1 cm rozdílu vzhledem k ruční měření.(1inch=2.54 cm)

/ O službě / On Čas Dodání Plnou náhradu, pokud produkt není obdržela v garantované dodací lhůty Delší Ochranu, 15 den, více ochrany po dokončení objednávky Vrací se Příplatek Vrátit jakýkoliv výrobek,pouze v perfektním stavu Garantované Kvality Kvalita Zaručena nebo Plnou náhradu

Pokud máte nějaké problémy s naší věcí nebo služeb, prosím neváhejte a kontaktujte nás nejprve před odjezdem negativní zpětnou vazbu. Uděláme, co bude v našich silách vyřešit jakýkoliv problém a poskytnout vám s nejlepší služby zákazníkům.

Typ Položky Potahy A Podporuje
Hmotnost Položky 1.7kg
Mfg Pořadové Číslo Fouká Ventilátor
speciální function2 Teplá Zima a Chladné Léto, Jeden-klepněte na tlačítko Přepínání
Rozhodné Období Čtyři Roční Období
Nastavit Kus 1
Původ KN(Původu)
Značka Audew
Speciální Funkce Topení
Typ Materiálu Polyester

Související produkty