Rocketek USB 2.0 smart Card Reader paměť pro ID Banky EMV elektronické DNIE dni občan klonovač sim karet konektor adaptéru počítače PC

Hodnocení 

259.09 Kč

-34%

398.59 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: 4g sim card reader, rocketek usb, hodně čtečka paměťových karet, emv čipových karet smartcard reader, miyota quartz, cardread, kia usb reader, sim karta cloner mobilní, sim bank velká sim, dvd reader.

Smart card reader čtečka karet Smart card čtečka čipových karet Smart card reader

USB bezdrátová myš 5A typ C Kabel WIFI adaptér 600Mbps USB Nabíječka Produk t Popis DOD Vojenské USB Veřejný Přístup CAC Čtečka Paměťových Karet

CAC USB Smart Card Reader s Desktop Design je USB Zařízení Vhodné pro Všechny Kontaktní Smart Karty Operací, Jako je Online Bankovnictví Nebo Digitální Podpis Aplikací. (Ovladače jsou k dispozici na naší brožuře na rocketek oficiální internetové stránky)

Karta Kompatibilita

-vojenské čtečka paměťových karet podporuje karty Sim, banky, pošty a čipové karty vydané na celostátní úrovni.

-CAC card reader vojáci mohou být použity pro CAC (veřejné přístupové karty), vládní ID, občanský PRŮKAZ

-Pro všechny kontaktní smart karty operací, jako je online bankovnictví nebo digitální podpis aplikace: ActivClient, AKO, OWA, DKO, JKO, NKO, BOL, GKO, Marinenet, AF Portál, Čisté Hrany Prohlížeč, ApproveIt, DCO, DTS, LPS, Disa firemní e-mail, atd.

-DOD CAC card reader je kompatibilní s celou řadou chytrých karetních operací, a může provádět digitální ověření identity a zabezpečení, sítě ATM převodovka, platby, dotaz na zůstatek, daně, vodu, elektřinu, kreditní karty, bill platby, hotovostní platby kartou.

Kompatibilita Systému

Windows (32/64 bit) XP / Vista / 7/8/10,

Poznámka

1. DOD a USG uživatelé na vědomí, že budete potřebovat třetích stran, CAC launcher program.

2. Java je nezbytné pro uživatele MAC. Prosím nainstalujte Java na oficiální web jazyka Java první, nebo si můžete najít související odkazy na čipové kartě stránce našeho webu.

【DOD Vojenské CAC Smart Card Adaptér】All-in-one DOD vojenské univerzální přístup k ovládání čtečky pro Kartu SIM, CAC průkaz, státní PRŮKAZ, občanský PRŮKAZ, ActivClient, AKO, OWA, DKO, JKO, NKO, BOL, GKO, Marinenet, AF Portál, Čisté Hrany Prohlížeč, ApproveIt, DCO, DTS, LPS, Disa firemní e-mail, atd.

【Certifikační Standardy】Sim Card Reader podporuje ISO7816 A, B, C (5V / 3V / 1.8 V) karty smart card; kompatibilní s americkou armádou a vláda DOD ID karty, aby zajistily bezpečné přihlášení, a doporučuje Militarycac.com. Snadno se přenáší, je velmi vhodný pro cestování, v kanceláři a podnikání.

【Výkonný Bezpečné Paměťové Karty Adaptér】 Smart Card Reader je velmi vhodný pro high-bezpečnostní federální vláda aplikací, on-line bankovnictví a platby kreditní kartou aplikace, ověřování systému Windows a single sign-on (SSO), přihlášení do sítě, atd. Vysoké přenosové rychlosti a vysokou účinnost přenosu může ušetřit spoustu času.

【Široce Kompatibilní】Smart Card reader iuclude skoro všechny kontaktní čipové karty a PC operačních systémů, můžete použít čtečky čipových karet, včetně systému Windows (32/64 bit) XP / Vista / 7/8/10, Obvykle, tento druh karet smart card reader nevyžaduje ovladače. I když některé počítače mohou vyžadovat driver, prosím stáhněte si z našich webových stránek.

【Smart Karty Detekce A Po-Prodejní Servis】 DOD Vojenské CAC Smart Card Adapter detekce pohybu s automatické vypnutí funkce automaticky detekuje smart card typ zkratu a tepelnou ochranu. Koupit CAC USB smart card reader,

Poznámka:

Naše čtečka karet slouží jen jako most. (ROCKETEK poskytnout card reader driver a upravovat software SIM karty,

ale nemůžeme poskytnout smart card driver a upravovat software,jako je bankovní karta/ID karty. protože to závisí na raws nebo pravidla ur země a banky. Pokud potřebujete, aby je číst, musíte se zeptat, čipových karet, poskytovatel ,jak ke stažení, instalovat a používat.

1, nemůže číst ID karty,

Důvod: ROCKETEK card reader driver byl nainstalován, ale není ID karty řidiče nebo upravovat software, takže to může být přečíst.

2, nemůže číst bankovní karty.

Důvod: ROCKETEK card reader driver byl nainstalován, ale není bankovní karty řidiče nebo upravovat software, takže to nemůže být příliš číst.

Takže zákazníci musí pochopit, používání čipových karet.

Smart card reader cac dod reader
Značka Rocketek
Sloty Pro Karty Jeden
Certifikace NIC
Karty Smart Card Smart card reader
Instalace Vnější
Typ Sim Karty
Rozhraní USB
Původ KN(Původu)
Balíček Ano
Sim Karty SIM Card Reader
Číslo Modelu SCR12

Související produkty